Осигурете вашата безопасност с качествено видеонаблюдение

Наличието на камери за видеонаблюдение или на цели мрежи от такива камери вече се приема за задължително за бизнеса. Нещо повече – броят на хората, които решават да инсталират системи за видеонаблюдение в жилищата си, също се увеличава.

Причината за това е ясна – следенето на ситуацията с охранителни камери увеличава усещането за безопасност както в работната среда, така и в дома. Записващите „очи”, поставени по ъглите на помещенията, озаптяват осезаемо злонамерените действия на „доброжелатели” и макар да не ги стопират напълно, със сигурност играят сериозна роля.

Изграждането на система за видеонаблюдение не е сложно

Ще намерите всичко необходимо в магазин PCLife. Освен, че имате нужда от самите охранителни камери, към тях трябва да прибавите и останалите компоненти от системата.

Камерите се свързват към компютър или сървър, от който пък данните се следят от монитор или от комплекс от монитори. Задължително е и наличието на видеорекордер, който да записва картината. Колкото повече канали има устройството и колкото е по-голяма паметта на сървъра, толкова повече са гледните точки (разположените камери), които да помогнат за обхващане на по-голяма видима площ от наблюдавания терен.

Сред различните IP камери, които можете да намерите в каталога на PCLife, присъстват разнородни решения по отношение на тяхното приложение и обхват.

Заснемащите устройства в онлайн магазин PCLife са с резолюция от 2 MP, като има и модели с HD качество на картината (1920x1080). За всички камери за видеонаблюдение се предлага и гаранция от 12 месеца.

Камери за вътрешно и за външно наблюдение

Някои от заснемащите устройства са предназначени изцяло за вътрешен монтаж. При други охранителни камери има опция за настройка както за външно наблюдение, така и за затворено помещение. Обърнете внимание и на други характеристики.

Статични и подвижни камери

Статични ли са набелязаните от вас камери за видеонаблюдение или се завъртат под определен ъгъл? Ако сменят гледната точка, то какъв точно е ъгълът? Отговорът на въпроси от този тип ще ви насочат и към това от колко охранителни камери имате нужда в рамките на една стая, зала, дворно място и т.н.

Предлаганите от нас продукти са с гарантирано качество като технически характеристики и изправност. Предлагаме системи за видеонаблюдение с IP камери от добре познатата марка SysView (SV), които са широко използвани при различни видове помещение и терени. Сред моделите от по-високия клас има и такива с обхват на картината до 50 метра.

В крайна сметка, дали става дума за вашия дом, или за вашия бизнес, сигурността и спокойствието – вашето и на близките, на сътрудниците и служителите ви - са приоритет