pclife.bg

Изборът на подходяща видео карта за компютъра е от изключително важно значение - както за работата на машината, така и за удовлетворението ви като потребител. Без графичната платка най-просто казано няма да имаме  картина върху екрана, защото процесорът няма как да комуникира с дисплея (монитора). Затова намирането на правилната и същевременно изгодна графична платка играе съществена роля при конфигуриране на цялата система.

В магазин PCLife предлагаме видео карти втора ръка за различни цели, като варират и при цените, заради осезаемите разлики в свойствата им. По-евтините варианти действително са и по-семпли като възможности, но са напълно изправни и могат да се използват както за работни задачи (при офис ангажименти като въвеждане и редакция на текст например или обработка на данни), така и за развлечение, при което не се изисква висока разделителна способност и милиони нюанси при цветовете.

Каталогът на PCLife дава възможност и на клиентите с по-високи изисквания да открият видео карти за игри, цените на които са сред най-добрите на пазара (вижте мощната видео карта nvidia, която сега е на промоционална цена). В нашия магазин ще намерите подходящи решения на професионално ниво, ако сте графичен дизайнер, видеомонтажист и т.н.

 

Освен това нашите видео карти са топ избор за всички геймъри, които търсят най-високо качество, за да получат незаменимо изживяване и усещания, когато играят. А върховният гейминг задължително изисква и графична карта от най-високо ниво, която гарантира пълно визуално удовлетворение.

За запалените геймъри сме подготвили и цяла секция с геймърски компютри втора ръка, в случай, че бюджета ви за нов е ограничен.

Видео карти се използват и за копаене на биткойни

Въпреки че вече се предлага специализиран хардуер, създаден конкретно за използване от копачка за криптовалута, все още много хора предпочитат традиционните видео карти. За целта е необходима по-голяма изчислителна мощност, съответно и самата карта трябва да бъде от висок клас, за да ви доближи до търсената възвръщаемост.

Сред предложенията ни ще откриете познати и доказани вече с десетилетия на пазара марки. Предлагаме продукти на производителите:

  • NVIDIA
  • AMD

Запознайте се какви портове са налични при съответната графична карта, за да сте сигурни, че има как да се свържат с компютъра ви. Най-масов стандарт е DVI, но ако ви е необходим VGA или HDMI порт, уверете се, че съответният модел има такива. Ако не сте сигурни, не се колебайте да потърсите съвет от нашия екип.

Готови сме да ви помогнем и със смяната на видео картата, ако това се налага. Обикновено тази манипулация не представлява трудност за повечето ни клиенти, особено когато говорим за стационарен компютър. Но ако не сте уверени дали можете да се справите сами, потърсете помощта на специалист.

При поръчка от PCLife имате възможност да получите видео карти втора ръка с гаранция. Всички продукти в магазина са проверени и сервизирани, за да получат нашите клиенти точно това, което търсят и от което има нужда техният компютър.

 

Този сайт използва бисквитки