Изкупуване на компютри и лаптопи в Пловдив

Изкупуване на комютри, изкупуване на лаптопи

Изкупуване на компютри и стари лаптопи на добра цена

Фирма PCLIFE предлага корпоративно изкупуване на компютри и лаптопи, както и рециклиране на стари компютри в Пловдив.

Имате ли стара, ненужна или бракувана компютърна техника в големи количества? Искате ли да се освободите от ненужно IT и офис оборудване, техника която сте заменили с нова, или техника, която просто Ви заема складово пространство? Тогава непременно се свържете с нас още днес!

Ние можем да помогнем да се разделите със своя стар лаптоп, да го превърнете в пари или да рециклирате компютъра си по безопасен за околната среда начин.

PCLIFE предлага изкупуване на компютри, лаптопи, монитори и принтери и сертифицирано изтриване /стандарт Adisa UK/ на информацията от дисковете, за да може напълно да се избегне злоупотребата с лични или фирмени данни, като издаваме персонален сертификат за всеки артикул.

Цената при изкупуване на лаптопи и стари компютри се определя от състоянието, както от типа и количеството на техниката. След оглед предоставяме ценова оферта, включваща всички транспортни и демонтажни разходи. Техниката може да бъде изпратена и по куриер до нашия офис в Пловдив, като транспортните разходи са за Ваша сметка.

Ние предлагаме услугата изкупуване на стари компютри или стари лаптопи и в замяна ви предлагаме да получите ваучер за пазаруване от нашия магазин. За повече информация може да се свържете с нас.

Вредата от електронния отпадък

Електронният отпадък може да бъде много опасен за околната флора и фауна защото е токсичен, а като избягвате да допринасяте към натрупването му, давате своя принос, макар и минимален, за опазване чистотата на природата.

Знаете ли какъв е размерът на този вид замърсяване? Потресаващите 53 милиона тона електронни отпадъци се изхвърлят всяка година в световен мащаб, като това е 5% от масата на сметта по цялата планета.

Чудите се откъде се натрупват толкова огромни количества технологичен боклук? Освен от компютри, сметищата се запълват от използвани монитори и телевизори, от охлаждащите компоненти на хладилници и климатици, от бяла техника, а особено много в последно време от телефони и таблети.

Когато се обърнете към компания за изкупуване на лаптопи, стари десктоп компютри, монитори, принтери и друг вид техника, това облекчава природата. Ефектът на индивидуалния пример вероятно е минимален, но ако той бъде последван от втори и трети потребител, а те от своя страна също намират последователи в този модел на мислене, това неминуемо ще даде своите позитиви в обозримото бъдеще.

Ресурс за рециклиране след изкупуване на компютри и лаптопи

Освен това, услугата изкупуване на стари компютри и лаптопи дава ресурс на технологичните компании, които рециклират електронните компоненти. За крайния потребител е трудно да направи директен контакт с производителите, заинтересовани от използването на този вид вторична суровина.

Докато онлайн компютърните магазини, които се занимават и с изкупуване на стари компютри, лаптопи, монитори, принтери и друга офис техника и употребявано компютърно оборудване, знаят в каква посока да пренасочат компонентите за рециклиране, ако не ги използват за собствените си цели.

Ако не сте наясно как се осъществява процесът на рециклиране и изкупуване на лаптопи и стари компютри или други електронни устройства, свържете се с екипа на PCLife, за да ни обясните какъв вид техника искате да ни предадете, грижейки се за природата.

Защо да изберете услугата изкупуване на стари лаптопи и компютри от PCLIFE?

Ако се доверите на нашата фирма за изкупуване на вашия стар компютър или лаптоп, вие ще получите в замяна:

  • Бърза и професионална оценка на вашата техника
  • Разумна цена за изкупената стара компютърна техника
  • Моментално заплащане
  • Грижа за природата, докато получавате адекватно заплащане
  • Пестите ценното си време и не се занимавате с пускане на обяви по сайтове
  • Бързо и безпроблемно отърваване от ненужните ви компютри или лаптопи

Ако искате да изкупим вашия компютър или лаптоп, използвайте формата или се свържете с нас по телефон.

Изкупуване на комютри, изкупуване на лаптопи