Изкупуване на компютри и лаптопи в Пловдив

Изкупуване на компютри и стари лаптопи на добра цена

Фирма PCLIFE предлага корпоративно изкупуване на компютри и лаптопи, както и рециклиране на стари компютри в Пловдив и цялата страна .

Имате ли стара, ненужна или бракувана компютърна техника в големи количества? Искате ли да се освободите от ненужно IT и офис оборудване, техника която сте заменили с нова, или техника, която просто Ви заема складово пространство? Тогава непременно се свържете с нас още днес!

Ние можем да помогнем да се разделите със своя стар лаптоп или да рециклирате компютъра си по безопасен за околната среда начин.

PCLIFE предлага изкупуване на компютри, лаптопи, монитори и принтери и сертифицирано изтриване /стандарт Adisa/ на информацията от дисковете, за да може напълно да се избегне злоупотребата с лични или фирмени данни, като издаваме персонален сертификат за всеки артикул.

Цената при изкупуване на лаптопи и стари компютри се определя от състоянието, както от типа и количеството на техниката. След оглед предоставяме ценова оферта, включваща всички транспортни и демонтажни разходи. Техниката може да бъде изпратена и по куриер до нашия офис в Пловдив, като транспортните разходи са за Ваша сметка.

Ние предлагаме услугата изкупуване на стари компютри или стари лаптопи и в замяна ви предлагаме да получите ваучер за пазаруване от нашия магазин. За повече информация може да се свържете с нас.

Вредата от електронния отпадък

Електронният отпадък може да бъде много опасен за околната флора и фауна защото е токсичен, а като избягвате да допринасяте към натрупването му, давате своя принос, макар и минимален, за опазване чистотата на природата.

Знаете ли какъв е размерът на този вид замърсяване? Потресаващите 53 милиона тона електронни отпадъци се изхвърлят всяка година в световен мащаб, като това е 5% от масата на сметта по цялата планета.

Чудите се откъде се натрупват толкова огромни количества технологичен боклук? Освен от компютри, сметищата се запълват от използвани монитори и телевизори, от охлаждащите компоненти на хладилници и климатици, от бяла техника, а особено много в последно време от телефони и таблети.

Когато се обърнете към компания за изкупуване на лаптопи, стари десктоп компютри, монитори, принтери и друг вид техника, това облекчава природата. Ефектът на индивидуалния пример вероятно е минимален, но ако той бъде последван от втори и трети потребител, а те от своя страна също намират последователи в този модел на мислене, това неминуемо ще даде своите позитиви в обозримото бъдеще.

Ресурс за рециклиране след изкупуване на компютри и лаптопи

Освен това, услугата изкупуване на стари компютри и лаптопи дава ресурс на технологичните компании, които рециклират електронните компоненти. За крайния потребител е трудно да направи директен контакт с производителите, заинтересовани от използването на този вид вторична суровина.

Докато онлайн компютърните магазини, които се занимават и с изкупуване на стари компютри, лаптопи, монитори, принтери и друга офис техника и употребявано компютърно оборудване, знаят в каква посока да пренасочат компонентите за рециклиране, ако не ги използват за собствените си цели.

Ако не сте наясно как се осъществява процесът на рециклиране и изкупуване на лаптопи и стари компютри или други електронни устройства, свържете се с екипа на PCLife, за да ни обясните какъв вид техника искате да ни предадете, грижейки се за природата.

Защо да изберете услугата изкупуване на стари лаптопи и компютри от PCLIFE?

Ако се доверите на нашата фирма за изкупуване на вашия стар компютър или лаптоп, вие ще получите в замяна:

  • Бърза и професионална оценка на вашата техника
  • Разумна цена за изкупената стара компютърна техника
  • Моментално заплащане
  • Грижа за природата, докато получавате адекватно заплащане
  • Пестите ценното си време и не се занимавате с пускане на обяви по сайтове
  • Бързо и безпроблемно отърваване от ненужните ви компютри или лаптопи

Ако искате да изкупим вашите компютри или лаптопи, използвайте формата или се свържете с нас по телефон.

Изкупуване на комютри, изкупуване на лаптопи