pclife.bg

Цените за употребявани компютри тук започват от 99 лв., а предлаганите от PCLife модели са достатъчно надеждни, за да им се доверите.В сайта ще откриете марки, които са се превърнали в еталон за качество и високи технологии, като Apple, Dell, Lenovo, HP.

Ние в PCLife гарантираме, че всеки компютър в нашият магазин се тества и реновира от компютърни техници, за да сме сигурни, че ще работи дълго и безпроблемно след покупка.

Когато динамиката на времето поставя пред нови изпитания вашият бизнес, бързо трябва да откриете нови начини да се справите с всяко предизвикателство.Без надеждна и добре работеща компютърна техника, бизнеса ви трудно може да се развива добре.Ако спешно ви трябват компютри с легален Windows за офиса, още сега можете да намерите евтини компютри втора ръка в сайта ни.

Поръчайте компютри с утвърдена надеждност, за да бъдете сигурни, че вашата работа и вашето свободно време ще бъдат оползотворени по най-добрия начин. Предлаганите машини се определят като компютри на старо, но модели като HP EliteDesk 800 G1 с мощен процесор Intel Core i5 от 4 -то поколение или Dell Optiplex 790 могат да удовлетворят вашите изисквания и да оптимизират работата ви.

Всички компютри втора употреба на PCLife са с шестмесечна гаранция, стилен дизайн и многобройни функции. С тях можете да подпомогнете своята корпоративна дейност, да се забавлявате, да разчитате на мощен и надежден съюзник винаги когато става въпрос за техника.

Ако търсите части за компютри, отново PCLife e мястото за вашите онлайн поръчки – предлагаме процесори, дънни платки, видео карти, HDD дискове, клавиатури и мишки. Техниката достига до вас с безплатна доставка до вашия дом или офис. 

Не винаги имаме възможност да си купим последните и най-мощни компютри, въпреки това не бива да правим компромиси с удобството и качеството на своята работа. В този случай, най-доброто решение е да се снабдим с тествани компютри втора ръка и да осигурим на своя офис и компания, ако не напълно нова, то поне мощна и наистина качествена техника на утвърдена марка.

Този сайт използва бисквитки