Наистина изгодно - 14%

Хард диск 500GB | SATA 3,5 inch | 7200rpm

Арт. номер: 1000788
Описание:
 • 500GB
 • SATA 3,5 inch
 • 7200rpm
 • 3 МЕСЕЦА

29.00 лв. 25.00 лв.

Хард диск 500GB | SATA 3,5 inch | 7200rpm
Хард диск 500GB | SATA 3,5 inch | 7200rpm
29.00 лв. 25.00 лв.
X
Бърза Поръчка
Попълнете вашият телефонен номер и изчакайте наш сътрудник да се свърже с вас,за да уточни детайлите.
На склад Този продукт е наличен в нашия склад.
Може да го получите още утре или да го вземете от наш магазин.
Светкавична доставка на 01.03.2024 Продукти налични на склад ще получите на следващия ден. От външен склад
до 3 дни. Продукти Preorder до 20 дни.
Доставка : 4.99 лв.
Наблюдавай своите любими продукти. Може скоро да са на промоция :-) Сравни продукти и направи най - точния избор.
Направи запитване за продукта и ние ще ти отговорим при първа възможност.
Разпечатай оферта. Сподели продукта с приятели.
ПРОИЗВОДИТЕЛ WESTERN DIGITAL•TOSHIBA Текст текст
HDD 500GB
HDD-ВИД SATA 3,5 inch
ТРАНСФЕР НА ДАННИ 7200rpm
СЪСТОЯНИЕ Всеки продукт има статус (клас), който зависи от неговия външен визуален вид. ST. A (УПОТРЕБЯВАНО) Продуктът е в перфектно техническо
състояние и нормални следи от употреба.
Снимките на продукта са напълно реални
на единична бройка от дадения модел.
ГАРАНЦИЯ 3 МЕСЕЦА

Хард диск 500GB | SATA 3,5 inch | 7200rpm

Хард дискът с капацитет от 500GB, SATA интерфейс, 3,5-инчов форм фактор и скорост на въртене 7200 оборота в минута е един от най-популярните дискове за съхранение на данни на пазара. Този тип твърд диск предлага голям капацитет и бърза скорост на въртене, което го прави идеален за различни компютърни приложения. Хард дискът е съвместим с SATA интерфейса, който позволява лесна инсталация и високи скорости на пренос на данни.

Защо да купим Хард диск 500GB | SATA 3,5 inch | 7200rpm? Предимства

Има няколко предимства, които правят твърдия диск с капацитет от 500GB, SATA интерфейс, 3,5-инчов форм фактор и скорост на въртене 7200 оборота в минута изключително привлекателен за купувачите на компютърна техника втора ръка. Причините са следните:

 1. Голям капацитет за съхранение: Със своите 500 гигабайта капацитет, този хард диск предоставя достатъчно пространство за съхранение на големи количества данни, включително документи, музика, видео и игри.
 2. Бърза скорост на въртене: Скоростта на въртене от 7200 оборота в минута осигурява по-бърз достъп до данните и по-голяма скорост на прехвърляне на информацията. Това е от съществено значение за бързото зареждане на програми и бързия достъп до файловете ви.
 3. Надеждност: Въпреки че става въпрос за покупка на компонент втора употреба, този модел хард диск от Toshiba се отличава с висока надеждност и дълъг живот. Правилната поддръжка и редовните проверки могат да гарантират непрекъсната работа на устройството и защита на вашите данни.
 4. Цена: Хард диск 500GB | SATA 3,5 inch | 7200rpm втора ръка предлага отлична възможност за пестене на пари. Цената на употребявани твърди дискове обикновено е по-ниска от тази на новите модели, което ви позволява да получите качествен хард диск на много по-достъпна цена.

Къде можем да купим твърд диск 500GB | SATA 3,5 inch | 7200rpm?

Ако планирате да закупите такъв модел и марка хард диск, имате няколко опции за места, от които можете да го намерите:

 1. Уеб сайтове: Интернет е източник на голям брой интернет сайтове, където можете да намерите втора ръка хард дискове. Тук можете да сравните цените и да намерите най-добрата оферта за вас. Винаги проверявайте репутацията на продавача и уверете се, че продуктът е в добро състояние.
 2. Локални компютърни магазини: Много местни магазини за компютърна техника предлагат втора ръка хард дискове. Проверете магазините във вашата околност и се консултирайте с персонала за наличността и цените на твърд диск 500GB | SATA 3,5 inch | 7200rpm.
 3. Онлайн компютърни форуми и групи: В различни компютърни форуми и групи в социалните мрежи може да намерите потребители, които продават втора ръка хард дискове. Във форумите за техническа поддръжка често се предлагат добри сделки и предложения за твърди дискове.

Хард диск 500GB | SATA 3,5 inch | 7200rpm цена - колко струват?

Цената на втора ръка хард диск 500GB 7200rpm може да варира в зависимост от състоянието на устройството, годината на производство и продавача. Обикновено, втора употреба твърди дискове са по-евтини от новите модели, но точната цена може да варира в широки граници.

За да намерите най-добрата цена за твърд диск 500GB, препоръчително е да сравните различните оферти на пазара. Проверете онлайн платформите, локалните магазини и форумите, за да научите кои продавачи предлагат най-конкурентни цени. Внимателно преценете състоянието на твърдия диск втора ръка и осигурете си гаранция, където е възможно.

В заключение, твърд диск 500GB | SATA 3,5 inch | 7200rpm е отлично решение за съхранение на данни, особено при закупуването на втора ръка. С голям капацитет, бърза скорост на въртене и надеждност, този тип хард диск предоставя отлични възможности за съхранение и достъп до вашите файлове. Проверете различните пазарни възможности и изберете най-подходящият твърд диск 500GB SATA за вашите нужди и бюджет.

Още за моделът хард диск на Тошиба

Твърдият диск на Toshiba се начира още хард диск или хард (а, съкращението му HDD идва от английското hard disk drive). Той представлява запаметяващо устройство от енергозависим тип, а информацията в него се съхранява в него чрез магнитен запис.

Моделът на този хард диск е HDD 500GB Blue 3.5 (WD5000AAKX). Капацитетът на диска са количеството данни, които могат да бъдат записани на него, а в този случай е 500 GB. Стандартният размер на твърдия диск, който е заложен и тук е 3,5", т.е. има ширина от 101,6 mm, дебелина от 25,4 mm и дължина от 146 mm. Интерфейсът, който имаме тук е SATA (Сериен интерфейс за обмен на данни с натрупване на информация), а той представлява съвкупността от сигнали, връзки и технически средства за поддръжка на правила на обмен и връзките.

Скоростта на въртене на шпиндела представлява броя обороти на шпиндела за минута и това зависи от времето за достъп и скоростта, с която се предават данните. Тук скоростта на въртене е 7200rpm, която е изключително добре. Твърдият дирк Toshiba има и 3 месечна гаранция! Макар и употребяван, хард дискът е в перфектно състояние, а и на страхотна цена. Всеки един продукт, който предлагаме, е минал абсолютно пълни тестове и гарантираме за тяхното отлично състояние.

Ние от онлайн магазин PCLife Ви предлагаме голям набор от техника и компютърни компоненти на конкурентни цени. Доверете се на нашия избор и поръчайте още сега на топ цена! Всички хард дискове са минали пълни тестове и са със 100% живот / Hard Disk Sentinel /

Този продукт все още няма ревю!

Този сайт използва бисквитки