Лепенки за клавиатура Dell, Стикери за клавиатура, Букви special edition

Арт. номер: 1002446
Описание:
  • БЯЛ•СИН
  • НОВО

4.99 лв.

Лепенки за клавиатура Dell, Стикери за клавиатура, Букви special edition
Лепенки за клавиатура Dell, Стикери за клавиатура, Букви special edition
4.99 лв.
X
Бърза Поръчка
Попълнете вашият телефонен номер и изчакайте наш сътрудник да се свърже с вас,за да уточни детайлите.
На склад Този продукт е наличен в нашия склад.
Може да го получите още утре или да го вземете от наш магазин.
Светкавична доставка на 17.06.2024 Продукти налични на склад ще получите на следващия ден. От външен склад
до 3 дни. Продукти Preorder до 20 дни.
Доставка до офис : 4.99 лв.
Наблюдавай своите любими продукти. Може скоро да са на промоция :-) Сравни продукти и направи най - точния избор.
Направи запитване за продукта и ние ще ти отговорим при първа възможност.
Разпечатай оферта. Сподели продукта с приятели.
ЦВЯТ БЯЛ•СИН
СЪСТОЯНИЕ Всеки продукт има статус (клас), който зависи от неговия външен визуален вид. НОВО Продукта е чисто нов с всички прилижащи
аксеоари в оригинална опаковка .

PCLife предлага Водоустойчиви, трайни стикери за клавиатура, които не се изтъркват или отлепят дори при огромна натовареност! Само 4.99 лв.

/Благодарим на Георги Игнатов за изпратения снимков материал/

Самозалепващи се лепенки за клавиатура на кирилица

Трудни за изтриване, самозалепващи букви за клавиатура на лаптоп!

Водоустойчиви, трайни стикери за клавиатура, които не се изтъркват или отлепят дори при огромна натовареност!

Нашите лепенки за клавиатура на лаптоп разполагат и с допълнителен защитен филм срещу изтъркване и захабяване.

Матови, перфектно прилепващи към бутоните стикери за клавиатура кирилица.

Тези лепенки за клавиатура са специално разработени за лаптопи Dell.

За по-прецизно поставяне на нашите букви за клавиатура използвайте пинсета.

Причини да вземете лепенки за клавиатура вместо силиконово покритие

Стикери за клавиатура или силиконово покритие? Това е въпросът! Без значение дали току-що сте получили своя чисто нов MacBook Pro 2018 или искате да подобрите нечупливия Lenovo Think Pad, много добре ви разбираме.

Искате да имате лаптоп с по-четливи букви? Или пък по-добра защита срещу течности и дребни драскотини? Или може би просто имате нов лаптоп с напълно различно езиково оформление от това, на което сте свикнали? Позволете ни да ви посочим всички плюсове и минуси от това да изберете лепенки за клавиатура или силиконово покритие.

Писането е много по-лесно и удобно с букви за клавиатура

Това е от решаващо значение за писателите и за всички, които силно разчитат на скоростта и точността на писане. Нашите букви за клавиатура просто се прикрепят към клавишите, без да променят формата, твърдостта или обхвата на движение. Писането ще продължи да бъде лесна работа за пръстите ви, тъй като няма да се налага да променяте натиска на клавишите.

Силиконовото покритие на буквите за клавиатура създава неестествен слой, който променя усещането при писане (усещате мека повърхност като гел, вместо твърд клавиш) и намалява скоростта на писане. Много хора казват, че трябва да използват значително повече сила, за да пишат на лаптопи със силиконово покритие. Именно затова и се отказват от тях бързо.

Понякога силиконовото покритие променя формата на клавишите, за разлика от всички лепенки за клавиатура. Това се случва, защото производителите на тези покрития се стремят към това производствените разходи да са по-икономични и поставят повече от една клавиатурна подредба в един продукт.

Например добре познатия клавиш Enter може внезапно да промени формата си от правоъгълна или 7-образна на почти триъгълна без основателна причина. Това може да се окаже значителна промяна, ако сте свикнали с формата на клавиатурата си и отделните клавиши.

Всички стикери за клавиатура могат значително да бъдат персонализирани

Можете да получите своите нови клавишни стикери с цветни красиви изображения, персонализирани шрифтове и цветове, двуезични, с клавишни комбинации и още много. Нещо повече, можете да ги направите и точно за формата на вашата клавиатура.

В сравнение с лепенки за клавиатура, силиконовото покритие обикновено има по-прости изображения, измити цветове, с един цвят и шрифт на буквите по подразбиране и без никаква персонализация.

Опитайте се да кажете на продавача на силиконово покритие, че бихте искали да промените цвета на буквите и да той да е например с черен щрих, с изпълнение от Great Wave of Kanagawa, за Dell XPS 13 9560 от 2017 г., с исландска клавиатурна подредба, която трябва да съответства на английския на САЩ форма на клавиатурата.

Такива клиенти има, но продавачите на силиконово покритие дори не могат да направят такъв продукт.

Изберете букви за клавиатура в съответствие на външния вид на лаптопа

Нашите лепенки за клавиатура могат да бъдат съчетани с желания стикер за лаптопа или за неговото пълно покритие и винаги ще изглежда добре. Силиконовото покритие е напълно обратното когато става въпрос за това - те просто изглеждат като гума. Опитайте да ги съпоставите с... какво? Няма нищо, което да изглежда добре и съчетано, когато е със силиконово покритие.

Като цяло стикерите за клавиатура са по-гъвкави, по-минималистични, по-персонализирани, по-безопасни и по-екологични от силиконовото покритие.

Ако решите да закупите букви за клавиатура, ние предлагаме разнообразие от висококачествени лепенки за клавиатура, вариращи от стикери за клавиатура за MacBook и други лаптопи, до двуезични и стикери с клавишни комбинации, за да работят по-бързо с дадените софтуери.

Този продукт все още няма ревю!