Купи точния проектор втора ръка за теб още сега!Мултимедийни проектори, проектори за домашно кино втора ръка от PCLife

Докато цените на телевизорите с голям, плосък екран се вдигат през последните години, проекторите са наистина супер инвестиция за хората, които искат да се наслаждават на любимите си филми и телевизионни предавания на наистина голям екран. Но как да направим правилния избор за проектор втора ръка?

Различните проектори са предназначени за различни цени. И още повече, че производителността на проектора се влияе пряко от средата в стаята, размера и вида на екрана, на който ще прожектирате. Така че, преди да закупите проектор втора ръка, отговрете си на някой ключови въпроси, за да намерите оптималния вариант за Вас!

За какво ще го използвате?

Търсите ли проектор за предимно гледане на филми и спорт, игра на игри или прожектиране на бизнес презентации. Много проектори втора ръка с доста ниска цена са подходящи за приложения като PowerPoint или пък фирмени видео чатове. Те предлагат прилично качество на картината и различни опции за свързване към компютър, а тяхната резолюция може да не е Full HD. Най-важното е, че проекторите, предназначени за бизнес употреба, често имат преувеличени цветове, предназначени за ярко осветени зали, но пък не изглеждат добре в по-тъмни помещения.

За филми, препоръчваме full HD проектор втора ръка, който може да възпроизвежда цялата или по-голямата част от цветовата гама, която се използва за HDTV и домашно видео забавление.

В какъв тип стая ще го използвате?

Този въпрос е особено важен за филмовите ентусиасти, защото влияе върху това колко трябва да похарчите за проектор. Имате ли специално обособено помещение или гледате филми само през нощта на тъмно? Ако искате наистина зашеметяваща картина, то си струва да платите повече за проектор втора ръка, за да получите мечтаното кино в домашни условия. По-високият клас проектори втора ръка могат да осигурят изображение с наистина дълбоки, тъмни нива на черно и особено високо съотношение на контраст, което води до по-богата и по-привлекателна картина.

Колко голям екран искате?

Колкото по-голям е размерът на екрана, от толкова повече светлина ще се нуждае Вашия проектор втора ръка, за да произведе добре наситено изображение. Трябва да добавим, че вашият избор на екранен материал (и да, трябва да използвате екран ) също има значение тук. Различните материали имат различно усилване на екрана, което е количеството светлина, което материалът отразява обратно към вас.По-високите усилвания отразяват повече светлина и могат да ви помогнат да направите комбинацията от проектор и екран да изглежда малко по-ярка, докато по-ниските усилвания отразяват по-малко светлина и могат да помогнат за подобряване на производителността на нивото на черното.

И така, Вие вече знаете основните насоки, от които трябва да се водите при избора на проектор втора ръка, а благодарение на онлайн магазин PCLife – Вие ще изберете най-доброто и то на страхотна цена!

Този сайт използва бисквитки