pclife.bg

„ПС- ЛАЙФ ООД“ предлага складов софтуер с марка „Mistral“ -  лидер в производството на софтуерни продукти и POS решения, предназначени за търговски и складови обекти. Продуктите на Мистрал са предпочитани заради високата надеждност и бързата SQL база данни, собствени технологии за печат, извличане на справки, отлична синхронизация на данни без влияние върху POS.Клиентите на ПС- ЛАЙФ ООД получават пълно съдействие при избора на продукт за своите нужди, както и за внедряването на софтуера в обектите си.

Няма намерени резултати 2

Продукти от категорията

MISTRAL SCALE

Софтуер за управление на везни. Работи с модул за зареждане на етикиращи везни със стоки от различни производители. Има функцията да следи състоянието на въведените стоки, както и презареждане на везната при възникнала промяна.

MISTRAL LABEL

Това е допълнително приложение, специално разработено за направа и модификация на етикети. Предназначено е за съставяне на програми и управление на етикиращи принтиращи устройства. Използва се за във вериги хранителни магазини, където се предлагат насипни стоки. Разполага и с функция за етикиране на продукти и стоки, чиито цени са променени.

MISTRAL LIGHT

Това е модул за малки търговски обекти с едно работно място. Предоставя всичко необходимо за лесно управление на  един обект.  Подходящ е за малки магазини, складове. Основните функции, които притежава, са връзка с касовия апарат, печат на фактури, поддържане на рецептурници, следене на оборота и справки в реално време, различни начини на плащане.

MISTRAL DISPLAY

Модулът представлява екран за поръчки. Дава възможност за изобразяване на клиентски поръчки в кухня.

Готвачът може да вижда на екрана всички поръчки, отнасящи се до определено звено и да ги потвърждава за изпълнение. Сервитьорите могат да следят статуса на поръчката от екраните.

MISTRAL НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ

Модул, предназначен изцяло за работа с билетите на Националната Лотария. Клиентите, които вече притежават търговски софтуер на Мистрал, могат да въведат модула в наличния си продукт. Няма опасност от грешки или несъвместимост.

MISTRAL RESTAURANT

Софтуер за работа в ресторанти. Това е най-използваният продукт за фискална система. Модулът е лесен за работа и е напълно надежден.

MISTRAL RETAIL

POS система, предназначена за малки магазини или супермаркети. Чрез него се управляват фискални устройства, везни, колектори на данни, скенери. Може да управлява и поддържа обекти на различни локации с централизирано управление.

ДЕТЕЛИНА

Софтуер, разработен в лека версия. Удобен е за малки, ненатоварени търговски обекти – кафенета, бутици, квартални магазини.Изпълнява основни функции като продажби на стоки, доставки, складови наличности, справки.

Безплатна доставка до 24 ч.
99% Позитивни мнения
14 дни право на връщане
Провери преди да платиш
Винаги добра цена

Този сайт използва бисквитки