CISCO CP-7911G IP телефон

Арт. номер: 1005181
Описание:
  • CISCO
  • CP-7911
  • 129x64
  • Integrated 10/100 2 Port Ethernet switch

35.00 лв.

CISCO CP-7911G IP телефон
CISCO CP-7911G IP телефон
35.00 лв.
X
Бърза Поръчка
Попълнете вашият телефонен номер и изчакайте наш сътрудник да се свърже с вас,за да уточни детайлите.
На склад Този продукт е наличен в нашия склад.
Може да го получите още утре или да го вземете от наш магазин.
Светкавична доставка на 18.04.2024 Продукти налични на склад ще получите на следващия ден. От външен склад
до 3 дни. Продукти Preorder до 20 дни.
Доставка до офис : 4.99 лв.
Наблюдавай своите любими продукти. Може скоро да са на промоция :-) Сравни продукти и направи най - точния избор.
Направи запитване за продукта и ние ще ти отговорим при първа възможност.
Разпечатай оферта. Сподели продукта с приятели.
ПРОИЗВОДИТЕЛ CISCO
МОДЕЛ CP-7911
РЕЗОЛЮЦИЯ 129x64
I/O ПOРТОВЕ Integrated 10/100 2 Port Ethernet switch
ГАРАНЦИЯ 6 МЕСЕЦА

Cisco 7911G е IP телефон, базов модел, предоставящ всички основни функции.
Насочен е към потребители с малък до среден обем телефонни комуникации, като  поддържа една линия и има възможност за препрограмиране на паметта.
Вграденият Ethernet комутатор позволява включването на компютър, което позволява с един ethernet кабел да се захранят две устройства

Светещ клавиш за задържане—Светва, когато се натисне, за да поставите повикване в режим на задържане и остава да свети, докато задържаното повикване бъде възобновено, или мига, ако едно повикване е задържано, докато друго е ангажирано; е тъмен, когато няма задържани повиквания.
Светещ клавиш за меню — Свети, когато се натисне за достъп до съобщения на гласова поща, регистър на повикванията, мрежови настройки, потребителски предпочитания, корпоративни директории и XML услуги; свети, докато елементите от менюто са активни.
Светещ индикатор за чакащо съобщение — Свети, когато има нова гласова поща и се вижда както на шасито на телефона, така и на слушалката; свети, докато новата гласова поща не бъде обработена от потребителя.
Графичен дисплей — Графичен монохромен дисплей с разделителна способност 192 x 64 пиксела осигурява превъртащ се 3-редов интуитивен достъп до функции за повикване и текстови XML приложения; Cisco Unified IP Phone 7911G също поддържа аудио-базирани XML приложения.
Четири функционални бутона и превключвател за превъртане — Динамично представяне на опции за повикване на потребителя; лентата за превключване на скрол позволява лесно движение през изведената информация.
Мрежови функции — Cisco Discovery Protocol (CDP). IEEE 802.1 p/q маркиране и превключване.
Ethernet превключвател —10/100BASE-T Ethernet връзка чрез два RJ-45 порта, единият за LAN връзка, другият за свързване на низходящо Ethernet устройство, като например компютър.
Контрол на силата на звука — Превключвател за контрол на силата на звука осигурява лесно регулиране на нивото на децибели на слушалката, високоговорителя на монитора и звъненето.

Този продукт все още няма ревю!