Професионални монитори Dell U2312HM – устойчивото решение

Употребяваната компютърна техника или детайли често се приемат с известна доза скептицизъм и недоверие. Когато обаче става дума за монитори втора ръка, повечето от съображенията в тази посока би трябвало да отпаднат. От една страна, много по-малко вероятно е периферията, осигуряваща визуалната връзка, да се превърне в отживелица толкова бързо, колкото това се случва с някои видове процесори или RAM-памет. Освен това при повечето употребявани монитори е лесно да се установи и от неспециалист дали има някаква механична повреда, дали е “изгорял” някой пиксел, дали цветовите и разделителните характеристики са запазени и отговарят на очакваното качество.

Мониторите Dell U2312HM издържат теста на времето

Повече от една петилетка тези екрани шестват на пазара и получават оценка, близка до максималната. Всъщност, вече е трудно да бъдат намерени нови изделия, затова и употребяваните са толкова търсени. Затова да си избирате сред монитори втора ръка от марката Dell нито е странно, нито е срамно.

Буквичката U в наименованието на модела е гаранция за Ултра висока разделителна способност и говори за възможностите да се предава картина от високо качество, без да се наблюдават затруднения или изменения.

Максималната резолюция, поддържана от U2312HM, е 1920 х 1080 – числа, които са познати на всеки, търсещ истинското HD. При търсене на употребявани монитори това е сред основните търсени параметри, за да могат да се възпроизвеждат без проблеми най-новите филми и електронни игри.

Ъгълът на гледане не променя цветовете, което също трябва да се отбележи. Картината се движи стествено, няма скокове, насичане или петна, а динамичният контраст е увеличен до мащаб 2 милиона към 1. Цветовият спектър разполага с повече от 16 милиона нюанса, които вече са залегнали като стандарт при съвременните компютърни системи и се смятат за задължително изискване, дори и да иде реч за монитори втора ръка.Монитор разполага с висок клас е-IPS матрица и W-LЕD подсветка ,което гарантира високото качество на предавнато изображение .

Настройките на цветовете и яркостта могат да се променят за части от секундата с едно натискане на бутона. Качеството не се променя с времето, характеристиките се запазват години наред.

Затова дори и да си закупите употребявани монитори Dell U2312HM, нямате усещането, че работите с монитори втора ръка. Удобствата, освен запазването на образа при различен ъгъл на гледане по хоризонтала, се допълват и от възможността екранът да се регулира по вертикала. Височината може да варира в рамките на 13 см, а ъгълът да се променя до 4 градуса напред и 21 градуса назад.

С диаметър от 23 инча екранът U2312HM се намира в най-често предпочитания диапазон при потребителите, които търсят монитори втора ръка. Този размер е подходящ както за работа, така и за развлечение. Мониторите Dell имат високо съотношение между цена и качество, като този модел е сред най-добрите потвърждения на такова твърдение.

Този сайт използва бисквитки