За нас

Фирма "ПС - ЛАЙФ ООД"  е една от утвърдените фирми в България  за внос и продажба на употребявана компютърна техника.

Предлагаме продукти на световните лидери в IT сектора: Dell, HP, Lenovo, Fujitsu, Eizo, Samsung, LG, Toshiba, Sony, Nvidia, ATI, Nec, Elo, Symbol/Motorola, Datalogic, Zebra, и др.

Разполагаме с разнообразна, специално подбрана, качествена стока, която може да закупите директно от нашия сайт - или склад в гр.Пловдив.

Ние посвещаваме цялата си енергия, опит и професионализъм, за да доставим най-добрите решения и продукти на нашите клиенти.

Ние се стремим да се усъвършенстваме всеки ден. 

Какво предлагаме? 

• Употребявана компютърна техника и POS оборудване само на доказали се марки във времето със своята надеждност и иновация .
• Гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички наши продукти и не само.

• Легален Софтуер - Windows 10 Refurbished на конкурентна цена .Ние сме оторизиран партньор на Microsoft. 
• Консултации и цялостни технически решения.

Нашите продукти са за всеки, от най-взискателния професионалист до обикновения домашен потребител, като качеството винаги е на най-високо ниво и на достъна цена.

      Принципите на които държим са: честност, почтеност  и уважение на всички наши клиенти

1)    Клиентът  - всички клиенти са равни и също толкова важни за нас. Ние се ангажираме да отговорим на всяко запитване в рамките на 24 часа, независимо дали клиентът е нов или стар, поръчката е за няколко или хиляди лева. Ние харесваме предизвикателствата, ние сме надеждни и креативни и можем да осигурим бързи и компетентни решения както за малките фирми, така и за големи компании или публични институции. 
2)     Винаги доверен партньор - ние ще съветваме и насочваме нашите клиенти, и потенциални партньори към най - добрите технически решения. Ние няма да препоръчаме най-скъпите продукти, а тези, които смятаме, че са подходящи . Нашите експерти разрешават конкретни ситуации, като се фокусират върху най-важния аспект: вашия успех. 
3)     Честност, почтеност и справедливост - ние не толерираме никакви практики, които не се основават на честност, почтеност и справедливост. Ние ясно заявяваме позицията си за почтеността в бизнеса пред нашите клиенти и очакваме те да споделят същото .