За нас

Фирма "ПС - ЛАЙФ ООД"  е една от водещите фирми в България  за внос и продажба на употребявана компютърна техника и ПОС оборудване .

PCLife ltd | ПС ЛАЙФ ООД - маркови компютри и лаптопи втора употреба . Адрес: гр.Пловдив 4002, ул.Георги Трингов 1

Предлагаме продукти на световните лидери в IT сектора: Dell, HP, Lenovo, Fujitsu, Eizo,Wincor-Nixdorf , Samsung, LG, Toshiba, Sony, Nvidia, ATI, Nec, Elo, Symbol/Motorola, Datalogic, Zebra и др.

Разполагаме с разнообразна, специално подбрана, качествена стока, внос от западна Европа, която може да закупите директно от нашия сайт - или склад в гр.Пловдив.

Ние посвещаваме цялата си енергия, опит и професионализъм, за да доставим най-добрите решения и продукти на нашите клиенти.

Ние се стремим да се усъвършенстваме всеки ден. 

Какво предлагаме? 

• Употребявана компютърна техника и POS оборудване само на доказали се марки във времето със своята надеждност и иновация .
• Гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички наши продукти и не само.

• Легален Софтуер - Windows 10/11  на конкурентна цена .Ние сме оторизиран партньор на Microsoft. 
• Консултации и цялостни технически решения.

 

ПС ЛАЙФ ООД - маркови компютри и лаптопи втора употреба 0887 624 895

 

 

 

2008 г ____________________

Фирма ПС Лайф ООД е създадена през 2008г. от двама току-що завършили млади студенти, с идеята да имат собствено магазинче, в което да продават компютри. Тяхната любов и страст към техниката обаче ги кара да не се спират пред трудностите, а постоянно да се усъвършенстват и да надграждат бизнеса си.

 

 

 

 

 

PCLife.bg - Употребявана компютърна техника и POS оборудване само на доказали се марки

 

 

 

2009 г ____________________

През 2009 г. стартира дилърската програма, която утвърждава трайни партньорски отношения с фирми и клиенти от цялата страна, като основните принципи на сътрудничеството са: честност и почтеност.
Мотото на фирма ПС Лайф е: “Повече от партньор”

 

 

 

 

2013 г ____________________

За улеснение на клиентите и на разрастващият се персонал, през 2013 г. ПС Лайф се мести в нова модерна база, разполагаща с магазин /мострена зала/ със собствен паркинг и 1000 кв/м. складова площ.
Обособен е сервиз, оборудван с най - модерна техника за тестване, диагностика и ремонт.

 

PCLife.bg - сайт за употребявана компютърна техника и ПОС оборудване

 

 

2016 г ____________________

През 2016 г.  се пуска нов сайт с много функционалности и улеснения за клиентите.

 

 

 

 

 

 

ПС Лайф е оторизиран партньор на Microsoft. Предлага  достъпен легален софтуер - Windows 10 Home и Pro

 

 

2017 г ____________________

През 2017 г ПС Лайф става оторизиран партньор на Microsoft, което дава възможност да предлага  достъпен легален софтуер - Windows 10/11 Home и Windows 10/11 Pro.

 

 

 

 

 

Responsive web design - PCLife.bg

 

 

 

2021 г ____________________

Обновен сайт с множество нови функционалности и подобрения .

 

 

 

 

 

 

 

PCLife - сертифициран дистрибутор на ZEBRA

 

 

2024 г ____________________

Zebra Partner. ПС Лайф ООД е сертифициран дистрибутор на най-голямата компании в областта на индустриалните решения за бизнеса - ZEBRA .

PCLife - лицензиран дистрибутор на ZEBRA

 

 

 

                                                                                                                                                                                       

 

                               s

Автоматична система за получаване на електронни фактури от PCLige

 

 

 

 

2024 г ____________________

Въвеждане на нова автоматична система за получаване на електронни документи. Оптимизиране и модернизиране на работния процес, като се ограничава използването на хартия и ресурси, спомагайки за опазването на околната среда.

 

 

 

 

PCLife - сертифициран дистрибутор на MikroTik

 

 

 

2024 г ____________________

Официален Reseller на MikroTik.

 

 

 

                                                                                                                                        

 

 

 

 

2024 г ____________________

smiley

                                               

 

 

 

 

 

Нашите продукти са за всеки, от най-взискателния професионалист до обикновения домашен потребител, като качеството винаги е на най-високо ниво и на достъна цена.

Принципите на които държим са: честност, почтеност  и уважение на всички наши клиенти

Клиентът  - всички клиенти са равни и също толкова важни за нас. Ние се ангажираме да отговорим на всяко запитване в рамките на 24 часа, независимо дали клиентът е нов или стар, поръчката е за няколко или хиляди лева. Ние харесваме предизвикателствата, ние сме надеждни и креативни и можем да осигурим бързи и компетентни решения както за малките фирми, така и за големи компании или публични институции. 
Винаги доверен партньор - ние ще съветваме и насочваме нашите клиенти, и потенциални партньори към най - добрите технически решения. Ние няма да препоръчаме най-скъпите продукти, а тези, които смятаме, че са подходящи . Нашите експерти разрешават конкретни ситуации, като се фокусират върху най-важния аспект: вашия успех. 
Честност, почтеност и справедливост - ние не толерираме никакви практики, които не се основават на честност, почтеност и справедливост. Ние ясно заявяваме позицията си за почтеността в бизнеса пред нашите клиенти и очакваме те да споделят същото .

Работния процес от А до Я

За нас PCLife ____________________    

MemTest ____________________  

Сертификат за тествани компоненти____________________

Почистване и тестване____________________

Профилактика и тестване____________________

Профилактика и ремонт ____________________

Ремонт и сервиз ____________________

PCLife сервиз ____________________

Пакетиране и опаковка                         

PCLife вдъхва нов живот на техниката

Разнообразие от хардуерни предложения

В един свят, където хората и бизнеса са заобиколени от IT електронните устройства, и се нуждаят все повече от тях, но не са на ясно кои ключови модели са най-подходящи да отговарят на нуждите им, PCLife скъсява разстоянието между хардуерното у-во и вашите идеи.

Повече от 14 години ние сме щастливи да предлагаме вълнуващи, актуални възможности на хиляди потребители. Разнообразие от IT продукти на световни марки намират място в онлайн магазина pclife.bg, за да те зареждат с нужната доза вдъхновение. А ако ти е трудно да откриеш точното устройство, не се притеснявай, ние сме тук, за да ти дадем идеи и предложения за най - доброто и най - изгодното от което се нуждаеш. Това е мисията ни като хардуерни специалисти! Искаме да сме съпричастни и да подпомогнем всяка твоя мечта, стремеж и израстване.

Вдъхнови се за живота, работи с размах

Често техниката с която избереш да развиваш бизнеса си, отразява личните ти стремежи и мечти. И ако те са наистина смели, може би ще приемеш предизвикателството, като използваш актуални, изгодни модели и преоткриеш своя собствен бизнес нюх. В нашия онлайн магазин, ще намериш компютри, лаптопи, монитори, баркод скенери, ПОС системи, тъч монитори, части, компоненти, аксесоари и др. на световни марки като Dell, HP, Lenovo, Fujitsu, Eizo, Samsung, LG, Toshiba, Sony, Nvidia, ATI, Nec, Elo, Symbol/Motorola, Datalogic, Zebra, и др. И един съвет от нас – подбери техника, която подчертава визията на твоето бъдеще и живота, който жадуваш!