Panasonic Toughbook – лаптопът за автодиагностика, който си струва

Лаптопът за автодиагностика Panasonic Toughbook е един от най-здравите и издръжливи лаптопи от своето поколение. Този вид компютри са проектирани така, че да устояват на високи нива на шум, замърсяване, температурни амплитуди, прах, вибрации и др. Ние от PCLife Ви предлагаме различни варианти на лаптопа Panasonic Toughbook втора употреба на топ цени.

Серията компютри Toughbook на Panasonic се използват от професионалистите в различни индустрии като здравна, военна, строителна и др. А, с течение на времето, серията се наложи като водеща в лаптопите за диагностика.

Toughbook на Panasonic е подходящ за всякакви марки и модели автомобили, в зависимост от инсталирания софтуер на тях. Имате бързо и точно диагностициране!

Инсталирайте необходимия софтуер!

При покупка на Panasonic Toughbook от PCLife, в цената на компютъра е включен и Windows 10, но не забравяйте, че качественото оборудване за автодиагностика изисква и допълнителен софтуер. Разгледайте нашия каталог, където може да откриете с какви параметри трябва да разполага един лаптоп за диагностика, напр. с поне 4 GB RAM!

Както споменахме, Panasonic Toughbook е брандиран лаптоп, разработен да работи в екстремни условия, а не в офис среда. Всеки лаптоп от серията преминава над 500 теста за проверка на качеството, за да бъде сертифициран и да отговаря на зададените MIL-STD-810 стандарти за работа в екстремни условия.

Теглото на такъв компютър е по-голямо то това на стандартните лаптопи - варира около 2,5 кг. и дори повече. Това е с цел стабилност, а рамката му е изработена от магнезиева сплав.

Доверете се на Panasonic Toughbook и нашия избор, който Ви предоставяме с 6-месечна гаранция!

Panasonic Toughbook – най-надеждният лаптоп за автодиагностика

Повече от две десетилетия Panasonic Toughbook поддържа реноме на един от най-здравите и издръжливи лаптопи. Тези компютри са проектирани така, че да устоят и на враждебна среда с високи нива на шум, вибрации, замърсявания, висока температура, прах и т.н. В нашия магазин можете да откриете различни варианти на Panasonic Toughbook втора употреба на цена, която трудно може да бъде открита на българския пазар.

Компютрите от серията Toughbook на Panasonic се използват години наред успешно в интензивни професионални сфери като военната индустрия, здравеопазването, строителството и други. В последните години този модел все по-успешно влиза в ролята и на предпочитан лаптоп за диагностика.

Преносимият компютър Panasonic Toughbook може да се използва за различни марки и модели автомобили, в зависимост и от софтуера, който е инсталиран. Този лаптоп дава възможност за бързо и точно диагностициране на проблемите в автомобила.

Разнообразието от функции зависи от софтуера

За всеки лаптоп втора употреба е препоръчително да има инсталирана операционна система. При Panasonic Toughbook цената на компютър с включен Windows 10 в магазина на PC Life дава изключително изгодна възможност. Качественото оборудване за автодиагностика изисква и допълнителен софтуер.

Както можете да се уверите и от опциите в нашия каталог, един лаптоп за диагностика трябва да разполага с RAM памет от поне 4 GB – не предлагаме варианти с по-слаби характеристики.

Panasonic Toughbook е брониран лаптоп, създаден да работи именно в такава обстановка, а не в почти стерилна офис среда. Всеки компютър преминава над 500 теста за проверка на качеството, за да бъде сертифициран и да отговаря на стандартите MIL-STD-810 за работа в екстремни условия.

Компютрите от тази серия обикновено тежат повече от стандартните лаптопи – имат тегло около 2,5 кг, понякога и повече. Това гарантира стабилен корпус с рамка от магнезиева сплав, като цялата машина е защитена от враждебни външни условия като висока температура, прах, вибрации.

Освен това, при този лаптоп втора употреба батерията работи осезаемо по-дълго, отколкото при други видове преносими компютри. Така можете да разчитате на Panasonic Toughbook за продължителна качествена работа в условия, които могат да се определят като предизвикателни и понякога дори екстремни.

Всеки лаптоп Panasonic Toughbook, закупен от магазина на PCLife, има гаранция от 6 месеца.