Panasonic Toughbook – най-надеждният лаптоп за автодиагностика

Повече от две десетилетия Panasonic Toughbook поддържа реноме на един от най-здравите и издръжливи лаптопи. Тези компютри са проектирани така, че да устоят и на враждебна среда с високи нива на шум, вибрации, замърсявания, висока температура, прах и т.н. В нашия магазин можете да откриете различни варианти на Panasonic Toughbook втора употреба на цена, която трудно може да бъде открита на българския пазар.

Компютрите от серията Toughbook на Panasonic се използват години наред успешно в интензивни професионални сфери като военната индустрия, здравеопазването, строителството и други. В последните години този модел все по-успешно влиза в ролята и на предпочитан лаптоп за диагностика.

Преносимият компютър Panasonic Toughbook може да се използва за различни марки и модели автомобили, в зависимост и от софтуера, който е инсталиран. Този лаптоп дава възможност за бързо и точно диагностициране на проблемите в автомобила.

Разнообразието от функции зависи от софтуера

За всеки лаптоп втора употреба е препоръчително да има инсталирана операционна система. При Panasonic Toughbook цената на компютър с включен Windows 10 в магазина на PC Life дава изключително изгодна възможност. Качественото оборудване за автодиагностика изисква и допълнителен софтуер. Както можете да се уверите и от опциите в нашия каталог, един лаптоп за диагностика трябва да разполага с RAM памет от поне 4 GB – не предлагаме варианти с по-слаби характеристики.

Panasonic Toughbook е брониран лаптоп, създаден да работи именно в такава обстановка, а не в почти стерилна офис среда. Всеки компютър преминава над 500 теста за проверка на качеството, за да бъде сертифициран и да отговаря на стандартите MIL-STD-810 за работа в екстремни условия.

Компютрите от тази серия обикновено тежат повече от стандартните лаптопи – имат тегло около 2,5 кг, понякога и повече. Това гарантира стабилен корпус с рамка от магнезиева сплав, като цялата машина е защитена от враждебни външни условия като висока температура, прах, вибрации.

Освен това, при този лаптоп втора употреба батерията работи осезаемо по-дълго, отколкото при други видове преносими компютри. Така можете да разчитате на Panasonic Toughbook за продължителна качествена работа в условия, които могат да се определят като предизвикателни и понякога дори екстремни.

Всеки лаптоп Panasonic Toughbook, закупен от магазина на PCLife, има гаранция от 6 месеца.

Този сайт използва бисквитки