Компютри и лаптопи под наем

Търсите компютри под наем и лаптопи под наем на добри цени?

Услугата, която предлагаме в PCLIFE "компютър под наем" е много изгодна за бюджета ви. Ако вземете лаптоп под наем ще спестите значителна сума пари за скъпа нова компютърна техника. Освен това, така ще си спестите и множество проблеми от организационен характер.

Ако решите да поръчате компютри или лаптопи под наем, ще избегнете риска и неудобството да трябва да отговаряте за поддържането и безпроблемната работа на настолните или мобилни устройства. Нашата фирма разполага с богата колекция от стационарни и преносими компютри под наем на склад. Ще се радваме да ви помогнем с намирането на най-подходящата за вас машина под наем.

Защо да вземете компютър или лаптоп под наем от нас?

  • Ние можем да предложим лаптопи под наем и компютри под наем, както разнообразна компютърна техника за вашите нужди на разумни цени.Разполагаме с над 50 различни модели на склад.

  • Като една от големите фирми за Refurbished компютърна техника под наем, ние от PCLIFE можем да подсигурим големи количества от разнообразна IT техника.

  • Предлагаме ефективна и бърза логистика, плюс пълна IТ поддръжка на всеки компютър или лаптоп под наем и на място от наш специалист, ако е необходимо.

  • Разполагаме с широка гама компютри под наем, лаптопи под наем, както и монитори, touchscreen-монитори, сървъри, принтери, скенери, web камери, мрежово оборудване, проектори и периферия под наем на марките Dell, HP, IBM, Fujitsu-Siemens, Epson и др.
  • Нашите компютри под наем са оборудвани с легален софтуер и защитени с антивирусна програма на Microsoft.
  • Може да получите пълна подкрепа от логистичните ни центрове в София, Пловдив, Стара Загора и др. градове в България
  • Гарантираме, че ще останете напълно удовлетворени от нашите лаптопи и компютри под наем. Просто се свържете с нас още днес и ние ще се погрижим за всичко останало.