Компютри и лаптопи под наем

Търсите компютри под наем и лаптопи под наем на добри цени?

Услугата, която предлагаме в PCLIFE "компютър под наем" е много изгодна за бюджета ви. Ако вземете лаптоп под наем ще спестите значителна сума пари за скъпа нова компютърна техника. Освен това, така ще си спестите и множество проблеми от организационен характер.

Ако решите да поръчате компютри или лаптопи под наем, ще избегнете риска и неудобството да трябва да отговаряте за поддържането и безпроблемната работа на настолните или мобилни устройства. Нашата фирма разполага с богата колекция от стационарни и преносими компютри под наем на склад. Ще се радваме да ви помогнем с намирането на най-подходящата за вас машина под наем.

Защо да вземете лаптоп или компютър под наем вместо да закупите някой евтин такъв?

Хората бъркат наемането на компютри с лизинг. Отдаването под наем е краткосрочно и е много гъвкаво. Можете да удължите наема или да го анулирате по всяко време.

Лизингът, подобно на покупката, не може да бъде анулиран без „тежка санкция“, след като сте се ангажирали вече с него. Лизингът е фиксирано споразумение, а наемането на компютър или лаптоп е изцяло гъвкаво.

Ако планирате да използвате конкретен компютър само за няколко дни или седмици, опцията за взимане компютър под наем определено е правилният избор. Има обаче и други причини за наемане на настолен компютър или лаптоп. Ето и кои са те:

 • Много хора смятат, че взимането на компютри под наем е евтин вариант за закупуване и притежаване на компютър.
 • Стойността на наема зависи от нуждата, която имате в момента, спрямо нуждата, която ще имате в бъдеще. Ако по-скоро имате краткосрочна нужда, то наемете.
 • Може да имате нужда от много компютри за много кратко време. Компаниите за отдаване на компютри под наем могат да създадат цяла класна стая от компютри и да ви позволят да се съсредоточите върху вашата програма за обучение.
 • Отдаването под наем ви дава предимството да разполагате с различни свързани продукти и услуги, съобразени с вашите конкретни специфични нужди.
 • Можете да получите точния компютър, от който се нуждаете, както и всякакви резервни услуги или части, от които имате необходимост.
 • Ако пътувате, не е нужно да влачите скъпия и неудобен компютър със себе си. Компания за отдаване на компютри под наем, която изберете, може предварително да конфигурира и/или тества всяка технология, която да ви чака на крайната ви дестинация.
 • Временно наетите служители се нуждаят от временна технология. Много компании за компютри под наем ще координират инсталирането и премахването на компютри, принтери и други технологии за всеки определен период от време.

Независимо от вашите нужди, има смисъл да се огледате за най-изгодната и правилна сделка за вас. Компютърни услуги под наем могат да бъдат намерени чрез интернет, както и в повечето градски райони.

Няколко бързи съвета за взимането на компютри , лаптопи и проектори под наем за презентации

Повечето срещи в днешно време включват компютър в даден момент. Това са въпросите, на които трябва да си отговорите предварително, ако ще наемате компютърно оборудване в случай на подобен тип среща или презентация.

 • Какъв вид компютър ще трябва да използвате?
 • Каква е резолюцията на компютъра?
 • Ще показвате ли видео на компютъра
 • Ще използвате ли диапозитив?
 • Ще използвате ли слайдове?
 • Колко е голяма стаята, в която ще го използвате?
 • Колко хора ще присъстват на тази среща?
 • Възможно ли е затъмняване на стаята?

Ако използвате лаптоп, уверете се, че знаете как да активирате изхода на монитора му. По-новите лаптопи могат да бъдат програмирани в настройките на Windows® така, че изходът на монитора да бъде активиран по всяко време. Други може да имат команда като Function-F5 за активиране на изхода на монитора. Не забравяйте да опитате това, преди срещата ви да започне.

Последното нещо, от което се нуждаете, е да започнете срещата си, без да тествате оборудването си. Колко пъти сте били разочаровани, когато ви се е налагало да слушате 30-минутно обяснение на някой от вашите колеги, който не си е направил домашното.

Винаги бъдете подготвени, особено ако взимате не само компютри или лаптопи под наем наемате и оборудване. Трябва да се запознаете с новите си инструменти, така че вашата презентация или среща да могат да протекат гладко. Не предполагайте, че всичко работи както трябва, а правете проверки, за да не се стигне до излагане пред неправилните хора.

Защо да вземете компютри или лаптопи под наем от нас?

 • Ние можем да предложим лаптопи под наем и компютри под наем, както разнообразна компютърна техника за вашите нужди на разумни цени.Разполагаме с над 50 различни модели на склад.

 • Като една от големите фирми за Refurbished компютърна техника под наем, ние от PCLIFE можем да подсигурим големи количества от разнообразна IT техника.

 • Предлагаме ефективна и бърза логистика, плюс пълна IТ поддръжка на всеки компютър или лаптоп под наем и на място от наш специалист, ако е необходимо.

 • Разполагаме с широка гама компютри под наем, лаптопи под наем, както и монитори, touchscreen-монитори, сървъри, принтери, скенери, web камери, мрежово оборудване, проектори и периферия под наем на марките Dell, HP, IBM, Fujitsu-Siemens, Epson и др.
 • Нашите компютри под наем са оборудвани с легален софтуер и защитени с антивирусна програма на Microsoft.
 • Гарантираме, че ще останете напълно удовлетворени от нашите лаптопи и компютри под наем. Просто се свържете с нас още днес и ние ще се погрижим за всичко останало.