pclife.bg

Днес имаме шанса да пазаруваме онлайн от доста на брой магазини за техника и от онлайн платформи, предлагащи както нови компютри, така и компютри втора употреба.

PCLife с гордост Ви съобщава, че сме оторизиран партньор на Microsoft, което е гаранция за Вас, че инсталираният софтуер е с доказан произход, оригинален и легален. Купувайки компютър с вграден Windows от нас, Вие  може да започнете да го използвате от момента, в който го разопаковате!

Защо не бива да имате притеснения при покупка на употребяван компютър?

За разлика от времето преди години, когато имаше доста некоректни фирми и гаранциите, че ще попаднете на качествена техника никога  не бяха на 100 процента, днес конкуренцията между фирмите е толкова голяма, че всяка една компания се стреми да спечели своите клиенти и те да останат максимално доволни от покупката.

Защо да поръчате техника от нас?

На първо място това е доста богатият избор на употребявани компютри, подходящи както за дома, така и за гейминг или за офис натоварване с тежки програми като Photoshop или други.

На второ място са нашите ниски цени, които са повече от добри, имайки предвид нивото и качеството на работа, които ще получите, ако закупите компютър с легален Windows 10 от нас.

Продаваме и на лизинг!

Всеки един продукт в магазина, било то лаптоп, компютър или монитор втора употреба, може да бъде закупен на лизинг с потребителски кредит от TBI.

Техниката в магазин PCLife е технически тествана и работи без никакви проблеми. Компютрите, които предлагаме, са реновирани, което означава че сме сменили всички части, които не са работили добре, включително вентилатори, термо паста и прочие. Освен това компютрите са внимателно почистени отвътре и отвън, за да ви свършат същата работа като напълно нова машина.

Този сайт използва бисквитки