Когато споменаваме работни станции втора ръка, нека това понятие не ви заблуждава – компромис в качеството не съществува!

В действителност, вие получавате абсолютно професионално работеща станция, но за по-малко пари. И в това се състои цялата разлика. Утвърдените марки работни станции говорят сами по себе си, още щом ги узнаете – а именно, Dell Precision и HP.

Работата с ресурсоемки софтуери и уеб апликации изисква мощен компютър, който да може да се справи с високото натоварване, а в Dell Precision можете да откриете редица преработени Dell работни станции, които ви предоставят необходимата производителност на цена, която няма да дебалансира личния ви бюджет.

В PCLife предлагаме фиксирани работни станции втора ръка, за да получите онази мощ, от която се нуждаете и да се справите със сериозна работа, възползвайки се от мащабируемата платформа. Бизнесът ви се разраства и процъфтява, като за това спомага и професионалната работна станция втора ръка.

Това, което отличава работните станции от употребяваните компютри и лаптопи е, че при тях се залага на мощност и устойчивост на натоварване за сметка на дизайн и екстри.

Работни станции втора ръка Dell

Работни станции Dell Precision втора употреба са от висок клас и са идеални за пространства с ограничена среда, както и за фирми, които търсят изключителна работа в мрежа. Различните модели включват гъвкаво и компактно шаси и управление на захранването, което създава отлично управление на мощността.

Когато желаете просто вълнуваща игра, типично геймърската работна станция втора ръка Dell Precision T5810 с Nvidia GeForce GTX 1060 3GB ще ви достави истинско удоволствие. Това е едно ново поколение на производителността. Станцията се отличава с най-новите възможности на процесора Intel® Xeon®, захранване чрез най-взискателните и интерактивни приложения с процесори Intel® Xeon®.

Операционната система е Windows 10 Pro, с мощна памет. Новите графики Quadro и FirePro предлагат по-голяма графична памет за голям набор от данни. Комбинирайте с голям монитор и вече сте готови за гейминг.

Работни станции втора ръка HP

Що се отнася до работна станция втора ръка HP Z400, тя е създадена по революционна нова архитектура и в нея е вложена мощност, която ще предефинира мултитаскинга. Тази работна станция ще ви помага да постигнете повече с всяка изминаваща минута и всеки лев инвестиция.

Оборудвана с почти всичко, от което може да се нуждаете: два твърди диска, един за прозорци и втори за визуализиране на видеоклипове; Nvidia Quadro FX 3800, за да можете да направите и 3D моделиране. Станцията поддържа почти всички видове носители: Blu-ray, DVD, USB, eSATA, xD, MicroSD, SD, miniSD, MMC, CompactFlash I/II, MSPro и MSPro Duo. Просто трябва да инсталирате избраната програма за редактиране и сте готови да редактирате.

Нашите работни станции втора ръка от подбраните марки Dell и HP ще отговорят на вашите очаквания, дори и повече, независимо дали сте геймър, или професионално занимаващ се с дизайн, проектиране, програмиране или архитектура.

Този сайт използва бисквитки