pclife.bg

Сървъри втора употреба

Пред вас се открива невероятната възможност да закупите един от предлаганите от PCLife сървъри втора употреба на едни от най-популярните и утвърдените производители – HP и Dell. Това е техника, преминала теста на времето, и която може да закупите на много разумна цена – сървърът ще пристигне при вас още на следващия ден с безплатна доставка!

Всички употребявани сървъри, предлагани от PCLife, са предварително проверени и реновирани от нашите техници, което от своя страна гарантира тяхната безотказна работа. Така можете да ни се доверите и да сте сигурни в това, че получавате висококачествена техника, която ще изпълни всички ваши изисквания по отношение на работата, която извършват.

Много често на компаниите им се налага да увеличат разходите си за техника, която повишава производителността и улеснява работата на служителите им. С наша помощ това вече не е задължително! Сървърите ни са готови за работа от момента, в който ги получите, тъй като вече са тествани от екипа на PCLife. Ниските ни цени ще намалят разходите ви, като същевременно ще се сдобиете с мощна и здрава техника.

Безплатна доставка до 24 ч.
99% Позитивни мнения
14 дни право на връщане
Провери преди да платиш
Винаги добра цена

Този сайт използва бисквитки