Сървъри втора употреба

Пред вас се открива невероятната възможност да закупите един от предлаганите от PCLife сървъри втора употреба на едни от най-популярните и утвърдените производители – HP и Dell. Това е техника, преминала теста на времето, и която може да закупите на много разумна цена – сървърът ще пристигне при вас още на следващия ден с безплатна доставка!

Всички употребявани сървъри, предлагани от PCLife, са предварително проверени и реновирани от нашите техници, което от своя страна гарантира тяхната безотказна работа. Така можете да ни се доверите и да сте сигурни в това, че получавате висококачествена техника, която ще изпълни всички ваши изисквания по отношение на работата, която извършват.

Много често на компаниите им се налага да увеличат разходите си за техника, която повишава производителността и улеснява работата на служителите им. С наша помощ това вече не е задължително! Сървърите ни са готови за работа от момента, в който ги получите, тъй като вече са тествани от екипа на PCLife. Ниските ни цени ще намалят разходите ви, като същевременно ще се сдобиете с мощна и здрава техника.

Сървърите втора ръка, които PCLife предлага, гарантирано ще функционират години наред без да срещате проблеми. Моделите, които предлагаме в момента, са HP Proliant ML310 G5p и Dell Poweredge T310. Позитивните отзиви за тях са гаранция за това, че клиентите ни получават най-доброто, за да могат да изпълнят по най-перфектният начин работата си.

PCLife също така премахва всички притеснения относно получаването на стоката и качеството на работа на сървърите. Нещо повече – преди да заплатите продукта, можете да прегледате машината, за да сте сигурни, че сървърът работи добре и според очакванията.

Цените на новите сървъри обикновено са доста високи, но ако искате да закупите нещо качествено и в същото време на изгодна цена – това ви предлагаме ние в PCLife. Доверете ни се за цялостното оборудване на вашият офис или търговски обект – предлагаме огромен избор от употребявани работни станции, компютри втора ръка с легален Windows 10, цялостно POS оборудване за магазин втора ръка, употребявани лаптопи и монитори. С нашите продукти вие не натоварвате бюджета си!

Защо да ни се доверите?

Даваме 6 месеца гаранция!

Покупката на сървъри втора ръка от PCLife е най-добрият избор за вас!

Този сайт използва бисквитки