pclife.bg

Не пропускайте възможността да си закупите един от предлаганите в pclife.bg маркови лаптопи втора ръка на утвърдените производители Lenovo, HP, Dell, защото това е шанс да работите и да се забавлявате с техника, която е на високо ниво и едновременно с това - на разумна цена и с безплатна доставка на следващия ден!

Всички лаптопи са проверени и работят безотказно. Профилактиката, извършена от нашите техници, включва почистване от прах и други твърди частици, почистване на RAM паметите, смяна на  термопаста с най-висок клас ARTIC MX-4, проверка на твърдия диск и цялостното техническо състояние на лаптопа.

Веднъж тествани и почистени от екипа на PCLife, лаптопите втора употреба, които предлагаме, са готови за работа и съществено ще подпомогнат дейността на вашата компания, без да се налага да увеличавате разходите си за техника. Помислете и за варианта да закупите от нас употребяван лаптоп с Windows – оригинален софтуер, защото PCLife е оторизиран партньор на Microsoft!

Удобството и удоволствието от използването на компактни и същевременно много мощни рециклирани лаптопи от сериите Lenovo ThinkPad, Dell Latitude и HP Elitebook може да се превърне във ваше предимство и възможност да бъдете по-продуктивни, организирани и мотивирани за работа.

Освен, че ще се сдобиете с един наистина добър реновиран преносим компютър, в нашият онлайн магазин можете да закупите и лаптоп части и аксесоари за него.

Имате нужда от чанта за лаптопа? Желаете да свържете периферни устройства към него? Предлагаме богата гама от докинг станции, които ще ви свършат чудесна работа. Капацитета на твърдият диск не ви достига? Свържете допълнителен HDD диск с капацитет 320GB.

Не бива да имате никакви притеснения - в случай на проблем, можете да разчитате на шестмесечна гаранция за лаптопа и едномесечна гаранция за батерията и зарядното.

Преносим компютър винаги ще ви бъде необходим, ако пътувате интензивно, срещате се с много хора и искате цялата информация за вашия бизнес винаги да ви бъде „под ръка“.

Може да намерите нови евтини лаптопи, но дали техните параметри отговарят на вашите изисквания?

Какъв е начина да не натоварвате бюджета си, но и да не се лишавате от мощна и сигурна техника?

Покупката на втора употреба лаптопи от PCLife, разбира се!

Този сайт използва бисквитки