pclife.bg

Магазин PCLife предлага всичко необходимо за вашата компютърна система, включително адаптери за лаптопи и детайли, на които понякога не се обръща толкова внимание. Зарядното е абсолютно незаменима част от конфигурацията на преносимия компютър. Всеки е наясно, че дори и батерията на най-високия клас ноутбук или мобилна работна станция не може да издържи повече от няколко часа. Затова евентуална повреда на зарядното на лаптопа може да причини редица неудобства, поради което изисква незабавната му подмяна с ново.

За предпочитане е да реагирате преди старото зарядно да стане негодно, защото това невинаги може да се предвиди.

В случай на инцидентна непоправима повреда на зарядното, в нашия каталог ще откриете варианти за захранващи адаптери за зарядно на лаптоп, за да можете веднага да заредите преносимия си компютър, когато батерията му откаже. За целта е необходимо да имаме и стандартен захранващ кабел, с който да свържем адаптера към електрическата мрежа.

Търсете захранващ адаптер според марката на вашия лаптоп

Задължително е новият захранващ адаптер да бъде напълно съвместим с параметрите на лаптопа ви. Това означава да избирате измежду зарядни за лаптоп, чиито характеристики напълно отговарят на това, което е използвано до момента. В това число е важно и да се съобрази марката – адаптер за лаптоп Dell не е препоръчително да се използва при повреда на зарядно за лаптоп Samsung например. При нас ще откриете адаптери за зарядно на лаптоп на следните марки:

  • Lenovo
  • Asus
  • Dell
  • Samsung
  • HP
  • Fujitsu

Предлаганите в продуктовата листа на PCLife захранващи адаптери са оригинални и съответстват напълно с изискванията на съответния производител. От ключово значение е да се съобразят както марката, така и диаметърът на буксата, тъй като се наблюдават разлики при отделни модели на една и съща компания. Задължително е да са съвместими и други показатели,  които сочат мощността на захранващия адаптер и кабел за лаптоп, ампераж, напрежение и т.н.

Универсално зарядно / адаптер за лаптоп също върши работа

Предлагаме и адаптери за лаптопи, които могат да се използват при повече от една марка. Има захранващи адаптери, които са съвместими както със зарядно за лаптоп Asus, така също могат да подават електричество и към лаптоп на Toshiba. Това са удобни и достъпни варианти, като все пак отново трябва да се проверят техническите характеристики, които е задължително да са съвместими с оригиналното устройство.

В магазина на PCLife предлагаме както нови адаптери, така и адаптери за зарядно на лаптоп втора ръка. Употребяваните са проверени и работят безупречно, като също даваме гаранция, която обикновено е в рамките на един месец. При закупуване на нов адаптер за лаптоп този сертификат има по-голям срок – стандартно 6 месеца.

Този сайт използва бисквитки