pclife.bg

Мониторите втора употреба на реномираните марки DELL, HP, Lenovo, EIZO и Mix, които предлагаме в PCLife, са с класа на световно равнище и са ултра запазени – почти като нови! Страхотната цена не е за сметка на тяхната безупречна функционалност, особено по отношение на матрици и на реални, приятни за окото цветове, което е от значение за работещите пред монитор, независимо дали са професионалисти или геймъри. Отделно от основните характеристики, мониторите втора ръка на PCLife ви предоставят и екстри, като наличието на USB hub, WEBCAM, Pivot и други.

В избора на монитор втора употреба можете да се ръководите от същите принципи, както когато избирате нов: за какво ще го използвате, желан размер на дисплея, резолюция, налични портове, контраст, време за реакция и т.н.

Размерът на монитора, посочен в характеристиките, винаги се измерва диагонално и най-често е изразен в инчове. По-големите монитори предоставят повече работно пространство, което се търси за по-сложни програми с многобройни менюта и няколко прозореца, например това може да са софтуери за редактиране на снимки, електронни таблици и други тежки програми.

В случай че сте средностатистически потребител, тогава е добре да потърсите монитор с размер не по-малък от 21 инча. Дизайнерите и геймърите обикновено се нуждаят от още по-голям екран, тъй като предлага по-голяма видима област за работа или игра. Трябва да се има предвид, че по-големите монитори са по-тежки.

НОВО от PCLife – геймърски компютри втора употреба

Веднъж разбрали техническите термини, трябва да решите кой от нашите монитори втора ръка ще отговаря на вашите ежедневни нужди.

Вие сте:

·        Обикновен потребител: използване на компютъра за типични ежедневни дейности като работа в офис, сърфиране в интернет и гледане на филми. Препоръчваме ви да се придържате към моделите от средния клас като минимум, тъй като те обикновено предлагат значително по-ясна картина за малко по-висока цена. Потърсете поне 23-инчов монитор, с минимална честота на опресняване от 60 Hz.

·        Геймър: Можете да оперирате със среден по големина монитор с висока честота на опресняване и ниско време за реакция, което може да подобри вашето преживяване при бързо движещи се екшън игри.
TN мониторите обикновено са по-добри от VA и IPS екраните за сериозни геймъри, поради по-бързото им време за реакция.

·        Дизайнер: потърсете монитор с PLS / IPS матрица и 4K резолюция. Те предлагат много високо качество на изображението с цветово възпроизвеждане, което е много по-точно от LCD/LED екран.

Всички наши употребявани монитори пристигат с безплатна доставка!

Завършете конфигурацията с PCLife – задължително разгледайте нашите изгодни компютри втора употреба, употребявани принтери и скенери.
 

Този сайт използва бисквитки