Телефони и таблети втора ръка за дома или за бизнеса

Колебаете ли се дали да си купите нов евтин таблет от неизвестен производител или да предпочетете да купите маркови таблети втора ръка с утвърдени операционни системи?

Препоръката на експертите от PCLIFE е да спрете избора си на нашите проверени таблети втора употреба. Ние ще е ви предложим евтини таблети втора ръка с гаранция за качество и перфектни технически характеристики. И всичко това на изгодна цена без аналог на пазара.

Таблети втора ръка за дома или бизнеса

Ако все още не сте сигурни дали искате да купите чисто нов евтин таблет от неизвестна марка или да изберете сред марковите ни реновирани таблети втора ръка - не се колебайте! Нашият огромен опит и експертиза говори без съмнение, че трябва да се спрете на покупката на таблет втора употреба. Ние предлагаме широк избор от евтини таблети с чудесни технически характеристики, доказано качество и прилична гаранция.

Защо да купим телефон или таблет втора ръка?

Телефоните и таблетите втора употреба са чудесно решение за бизнес служители, предлагащи услуги из цялата страна, особено при компании с повече клонове. Също така употребяваните телефони и таблети са подходящо решение, тъй като чрез тях се използват фирмените CRM и ERP системи в мобилен режим.

Ако купите телефон или таблет втора употреба, това ще позволи на служителите ви да бъдат гъвкави и мобилни, като от друга страна тези устройства позволяват директен контрол от страна на работодателите по всяко време от деня. 

Телефони и таблети втора ръка

Ние от PCLife сме специализирани и в препродажбата на качествени употребявани смартофни и таблети. Това означава, че независимо дали търсите базов мобилен телефон за разговори и текстови съобщения или най-новия таблет на пазара, ние имаме точното устройство за Вас!

Ние имаме огромна гама от марки като Samsung, Iphone, Huawei, Sony, Nokia, Motorola, Sony и др, а и непрекъснато добавя нови телефони и таблети втора ръка към нашия каталог, когато бъдат пуснати на пазара. Сравнявайки нашите смартофни и таблети с чисто новите им еквиваленти, нашите са на много по-достъпна цена, което прави пазаруването при нас идеалното решение!

Нашата мисия

За съжаление, със скоростното развитие на технологиите през последните години, цените на най-новите водещи телефони също се увеличават, което прави недостъпни тези устройства за голяма част от хората. Поради това, има голям интерес към качествени втора употреба смартофони и таблети втора ръйа от марки като Apple, Samsung и Huawei. А, ние предлагаме такива на супер цени!

За да постигнем всичко това, ние разработихме уникална система, която гарантира качеството на всички предлагани продукти, т.к. те са щателно проверени, почистени, ремонтирани при нужда и естествено, тествани. Всички смартфони и таблети от нашия каталог са преминали през проверка за контрол на качеството, професионално почистване и са опаковани безопасно, за да не се повредят по време на транспорт.

Ние сме продали хиляди телефони и таблети втора ръка на невероятни цени на много клиенти, осигурявайки също най-доброто обслужване и следпродажбена поддръжка. PCLife цени всеки клиент и работи усилено ежедневно, за да гарантира, че с всяка закупена стока, Вие получавате най-доброто за парите си!

Тук в PCLife се гордеем с продажбата на качествени телефони и таблети втора ръка на страхотни цени. Нашият дългогодишен опит в индустрията ежедневно ни гарантира, че всеки артикул, който продаваме, отговаря на своето описание. Щом твърдим, че продаваният продукт е в безупречно състояние, той е в такова.