pclife.bg

Таблети втора ръка

Таблетът е сред съвременните технологични джаджи, които заемат важно място в ежедневието на всеки един от нас. Ползите от него са ясни, както по отношение на работата ни, така и при използването му за развлечения. Въпреки че ценовият спектър, в който се предлагат таблетите днес, е сравнително достъпен, има ценови клас таблети, които малцина биха могли да си позволят. С цел да бъдем максимално полезни за нашите клиенти ви представяме 3 ситуации, при които покупката на таблет втора употреба би била отлично решение.

Таблетите втора ръка са отлично решение за бизнеса

Таблетът е компактният и удобен израз на познатия ни телефон и компютър в едно, а моделите на Apple са сред идеалните устройства за работа. Чисто нов Ipad в момента се предлага на доста висока цена. Ето защо ipad втора ръка е един от най-търсените на пазара модел, който успешно се интегрира в бизнес средите.

Висококачественият дисплей с Full HD резолюция, който предлага таблета, осигурява нужния комфорт по време на работа. С него удобно можете да преглеждате и редактирате фирмени документи, пощенската си кутия или да провеждате видео конферентни разговори. Лек, компактен, с отличен дизайн – все характеристики, които отличават iPad

От различните модификации, най-търсен е компактния 10-инчов екран. Ако често ви се налага да пътувате, един таблет 10 инча втора ръка ще се превърне във ваш пръв асистент и бизнес помощник – той лесно може да бъде пренасян и използван навсякъде - доста по-практична възможност от употребата на голям и тежък лаптоп, например. Действително предлаганите от PCLife лаптопи втора ръка могат да ви осигурят тази мобилност на добра цена, но грижата за тях по време на пренос е една идея повече, отколкото при таблетите.

Таблет втора употреба като подарък за детето

Когато става въпрос за покупка на таблет за детето, родителите често се колебаят между нови или употребявани таблети. Спорен е въпросът обаче доколко покупката на нов първи таблет за детето, независимо от цената, е разумно решение. Изхождайки от факта, че децата често са невнимателни с използваните от тях играчки, а новия си таблет детето ще приема преди всичко като средство за забавление, таблет втора ръка би било удачно решение. В случай че сте похарчили сериозна сума, за да направите подарък чисто нов таблет, едно изпускане ще ви излезе доста скъпо. Ако се спрете на евтини таблети втора ръка, дори и вследствие на ползването му той да бъде повреден, загубата няма да е в същия размер.

Употребявани таблети за свободното време

Тук изборът се основава главно на фактора цена и удобен размер на екрана. С покупката на широкоекранен таблет втора ръка 10 инча можете да се насладите на максимума от игри и видео, да правите фотографии и клипове или да сърфирате в интернет. Таблетите втора ръка са на ниски цени, като по отношение на параметри не отстъпват на чисто новите си аналози. Търсейки таблет за забавление през свободното си време, можете да се доверите на лицензиран търговец на таблети втора ръка с гаранция, какъвто сме ние в PCLife.

Имате таблет, но се нуждаете от още нещо? Разгледайте предлаганите от нас аксесоари за Apple таблети и телефони.

Този сайт използва бисквитки