Как да избера правилния таблет Lenovo за мен?

Изборът на правилния таблет понякога може да стане наистина труден. Вземането на решение за точния модел и операционната му система не е лесно, но на какво трябва да обърнете внимание при покупката на такова устройство, ние ще Ви разкрием, а след това може да разгледате нашите топ предложения на таблети Lenovo.

Коя операционна система да изберете?

- Android, iOs или Windows? Към момента, най-популярната операционна система за смартфони и таблети е Андроид. Хубавото тук е, че цената на таблетите с такава операционна система са по-евтини от тези с iOs. Както знаете, таблетите с Android се произвеждат от много различни компании, а не само от една, както е при iOs.
- iOs системата е подходяща за начинаещи, а освен това получавате и достъп до iTunes, iCloud и AppStore с Вашия таблет, но това е скъпа инвестиция, която не е до толкова оправдана.
- И за финал, има таблети, работещи с Windows - досущ като обикновен компютър, така че лесно може да стартирате компютърни програми на Вашия таблет. Важно е да отбележим, че таблетите с тази операционна система не се предлагат само от Microsoft, но и от други компании на разумни цени.

CPU, RAM, GPU и вътрешна памет?

Разбира се, спецификациите на устройството са много важни.

- CPU - Вашият таблет Lenovo трябва да има поне две процесорни ядра, за да може да работи гладко.
- RAM - в допълнение към добрия процесор, добрата RAM също е от изключително значение. Поне 1 или 2 гигабайта са достатъчни, така че всичко, което отваряте на него да работи бързо.
- Вътрешна памет - колкото по-голяма, толкова по-добре. Ако закупите таблет Lenovo с голяма вътрешна памет, ще може да инсталирате повече приложения, да правите снимки, да съхранявате файлове. Съветваме Ви да е поне 10 GB и да може да се разширява с външна карта памет.
- GPU - графичната карта не е толкова важна за таблета, но колкото повече ядра, толкова по-добре. Графичната карта трябва да има честота най-малко 400 MHz.

Екранът – всичко, което виждате!

Има две важни характеристики на екрана на таблета, на които трябва да обърнете внимание и това са - размер и разделителна способност.

В зависимост от това какво точно желаете да правите с таблета и къде искате да го използвате, трябва да изберете между различните размери таблети Lenovo. Малките таблети са добри за хора, които постоянно са в движение, докато големите са идеални за домашна употреба.

- Резолюцията - много важна! Колкото по-голям е таблетът, толкова по-добра трябва да е разделителната способност, така че да не изглежда съдържанието замъглено. Разделителната способност трябва да бъде поне 1280 x 720 пиксела. Въпреки това, Full HD таблети с 1920 x 1080 пиксела са още по-добри.

И още малко неща, на които да обърнете внимание!

За да бъде Вашият бъдещ таблет наистина перфектен, обърнете внимание и на допълнителните функции, които има.

- Ако искате да сърфирате в интернет в движение, без да се налага да разчитате на WLAN връзка, препоръчваме таблет Lenovo с LTE. Също така, с такова устройство може да провеждате и телефонни разговори.

- Ако желаете също да правите снимки с таблета си, трябва да закупите устройство, което има основна камера на гърба в допълнение към предната камера. Разделителната способност не трябва да бъде по-малка от 12 мегапиксела.

Разгледайте предложенията в онлайн магазин PCLife и направете правилния, информиран избор от таблети Lenovo, защото нашите продукти идват при Вас ревизирани и с гаранция!