Оригинална писалка за таблет Lenovo ThinkPad 10 - пасивна

Арт. номер: 1002077
Описание:
  • LENOVO
  • STYLUS PEN PASSIVE
  • ST. A (УПОТРЕБЯВАНО)
  • 6 МЕСЕЦА

40.00 лв.

Оригинална писалка за таблет Lenovo ThinkPad 10 - пасивна
Оригинална писалка за таблет Lenovo ThinkPad 10 - пасивна
40.00 лв.
X
Бърза Поръчка
Попълнете вашият телефонен номер и изчакайте наш сътрудник да се свърже с вас,за да уточни детайлите.
На склад Този продукт е наличен в нашия склад.
Може да го получите още утре или да го вземете от наш магазин.
Светкавична доставка на 24.07.2024 Продукти налични на склад ще получите на следващия ден. От външен склад
до 3 дни. Продукти Preorder до 20 дни.
Доставка до офис : 4.99 лв.
Наблюдавай своите любими продукти. Може скоро да са на промоция :-) Сравни продукти и направи най - точния избор.
Направи запитване за продукта и ние ще ти отговорим при първа възможност.
Разпечатай оферта. Сподели продукта с приятели.
ПРОИЗВОДИТЕЛ LENOVO
МОДЕЛ STYLUS PEN PASSIVE
СЪСТОЯНИЕ Всеки продукт има статус (клас), който зависи от неговия външен визуален вид. ST. A (УПОТРЕБЯВАНО) Продуктът е в перфектно техническо
състояние и нормални следи от употреба.
Снимките на продукта са напълно реални
на единична бройка от дадения модел.
ГАРАНЦИЯ 6 МЕСЕЦА

Какво е писалка за таблет?

Писалката за таблет Lenovo ThinkPad 10 е периферно устройство, предназначено да подобри опита при работа с този преносим компютър. Тя комбинира функциите на обикновена писалка с технологичните възможности на дигиталния свят. Тези писалки използва дигитална технология, която позволява на потребителите да пишат, чертаят или рисуват директно върху екрана на таблета, предоставяйки им по-голяма прецизност и контрол.

Защо да купим писалка за таблет Lenovo ThinkPad 10 втора ръка? Предимства

При избора да закупим писалка за таблет Леново ThinkPad 10, втора употреба предоставя няколко значителни предимства.

  • Икономичност: Една от най-големите предимства е цената. Писалките за таблети от втора ръка са значително по-евтини в сравнение с новите. Това прави тази опция привлекателна за тези, които търсят баланс между качество и цена.
  • Съвместимост: Таблетът Lenovo ThinkPad 10 е стара, но все още много добра машина. Избирането на писалки за втора употреба е предимство, тъй като тя ще бъде съвместима със стария модел таблет, като по този начин се гарантира безпроблемна работа.
  • Околохрана: Когато купуваме периферни устройства от втора ръка, спомагаме за намаляване на вредата за околната среда. Рециклирането на технически устройства е от изключително значение за опазване на планетата, като по този начин допринасяме за устойчивостта на околната среда.

Къде можем да купим писалки за Леново ThinkPad 10 втора употреба?

Закупуването на писалка за Lenovo ThinkPad 10 втора употреба може да се осъществи от различни източници:

  • Онлайн пазари: Интернет предлага множество онлайн пазари и уебсайтове, където потребителите могат да открият писалки за таблети от втора ръка. Популярни платформи като eBay, Amazon и други предлагат голямо разнообразие от продукти, което дава възможност за сравнение на цените и спецификациите на писалките.
  • Локални компютърни магазини: Местните компютърни магазини често предлагат продукти от втора употреба, включително и периферни устройства. Те могат да предложат персонализирано обслужване и съвети, които да помогнат на клиентите да изберат най-подходящата писалка за техните нужди.
  • Онлайн общества и форуми: При присъединяване към онлайн общности, посветени на технологиите, е възможно да се намерят потребители, които предлагат писалки за таблети от втора ръка. Тези общества предлагат възможност за комуникация и директен контакт с потенциални продавачи.

Писалка за таблет Lenovo ThinkPad 10 цена - колко струва?

Цената на писалки за таблет Леново ThinkPad 10 може да варира в зависимост от няколко фактора, включително състоянието, марката, модела и къде се закупува.

Втора употреба на периферното устройство обикновено намалява цената му. Писалки за таблет Lenovo ThinkPad 10 може да се намери в ценови диапазони, които варират от няколко десетки до стотици лева в зависимост от състоянието и спецификациите й.

За да се уверите, че сте получили добра сделка, е препоръчително да проведете изследване на пазара и да сравните цените от различните източници. Освен това, да се свържете с продавача и да зададете въпроси относно състоянието и използването на писалки може да бъде полезно преди да направите окончателното решение.

В заключение, закупуването на писалка за таблет Леново ThinkPad 10 втора ръка предлага икономичност и съвместимост, като същевременно помага за намаляване на отпадъците и негативния ефект върху околната среда. Където и да решите да я закупите, винаги е важно да проверите състоянието и работата на устройството, за да се уверите, че получавате качествена и функционална писалка за таблет Lenovo ThinkPad 10.


Валентин Димитров Станев


Работи перфектно с таблет ThinkPad 10 4G. Като нова е.