HP EliteDesk 800 G1

HP EliteDesk 800 G1 е компютър на който бизнеса ви може да се довери напълно.

HP EliteDesk 800 G1 втора ръка: Изключителна производителност и стил

Разнообразието на компютрите втора употреба предлага безброй възможности за бизнеса и потребителите. Сред тях се откроява HP EliteDesk 800 G1 - истинска звезда сред настолните компютри втора употреба. Този мощен и стилен компютър е проектиран да отговори на нуждите на модерното работно място, като предлага висока производителност, надеждност и ефективност, всичко това на изключителна цена.

Издръжливост и надеждност

HP EliteDesk 800 G1 е символ на надеждност и издръжливост. Както всички продукти втора употреба, този компютър е преминал стриктни тестове, за да се уверим, че отговаря на високите стандарти на HP. Той е създаден да издържи на интензивна употреба и да осигури безпроблемна работа през дълъг период от време. Със своя качествен дизайн и издръжлива конструкция, HP EliteDesk 800 G1 е готов да се справи със задачите ви, без значение колко изискващи са те.

Изключителна производителност

Под капака на този стилно оформен компютър се крие мощен двуядрен Intel Core i5 процесор, който предоставя висока производителност и ефективност. Със своите 8GB RAM и бърз SSD диск с капацитет от 256GB, HP EliteDesk 800 G1 предлага бързо зареждане на операционната система и приложенията, което значително подобрява работната ви продуктивност. Независимо дали се нуждаете от него за мултимедийни задачи, професионални приложения или интернет сърфиране, този компютър е готов да ви отведе до следващото ви постижение.

Компактен и стилен

HP EliteDesk 800 G1 предлага не само изключителна производителност, но и стилова изтънченост. Със своя компактен и елегантен дизайн, този компютър се вписва перфектно във всяко работно пространство. Независимо дали го използвате в офиса или в домашната среда, той съчетава в себе си върховна функционалност с модерен и привлекателен външен вид. Компютърът се предлага с предварително инсталирана операционна система, която ви позволява да започнете работа веднага след като го включите.

Богати възможности за ъпгрейд

При този модел не само ще се наслаждавате на впечатляващата му производителност, но и на широка гама от възможности за разширение. HP EliteDesk 800 G1 разполага с множество портове, включително USB 3.0 портове за бърз трансфер на данни и DisplayPort за свързване към монитори с висока резолюция. Това ви позволява да свържете лесно периферни устройства и аксесоари, които отговарят на вашите специфични нужди.

Оптимизиран за бизнеса

С множество функции, предназначени специално за бизнес средата, HP EliteDesk 800 G1 е перфектният избор за вашия офис. Този употребяван компютър предлага функция за защита на данните, която гарантира, че вашата информация е сигурна и защитена. Поддържащ TPM 1.2, той осигурява апаратно-базирана защита на криптираните данни, което ви дава допълнителна сигурност при работа с чувствителна информация. Също така, този модел предлага и разширени възможности за управление и съвместимост, които улесняват инсталирането и поддръжката му в корпоративната среда.

Превъзходен компютър на вашето работно място

С HP EliteDesk 800 G1 получавате качествен компютър втора ръка, който обединява стил, производителност и надеждност на достъпна цена. Този компютър е създаден да задоволи изискванията на истинските професионалисти и да донесе повече удовлетворение от вашата работа. Независимо дали работите от офиса си, или търсите надежден домашен компютър, HP EliteDesk 800 G1 ще ви даде всичко необходимо и още повече. Не чакайте повече, инвестирайте в този страхотен компютър и се насладете на превъзходната му производителност и стил.

Проектиран да изпълнява, впечатлява и защитава - HP EliteDesk 800 G1 ви помага да развивате вашия успешен бизнес.
Този компютър е създаден да покрие и най-високите корпоративни изисквания, като разполага с изключително адаптивни възможности, нови функции и стилен нов дизаин.

Предимствата на HP EliteDesk 800 G1 са:

 • дългосрочна надеждност
 • мощен процесор Intel® Core™ i5 4th generation
 • ново поколение Intel® HD Graphics 4600
 • красив корпоративен дизайн
 • поддържа 4th generation Intel® Core™i3, i5 , i7 процесори
 • USB 3.0
 • голям потенциал за ъпгрейд
 • безплатна доставка

HP EliteDesk 800 G1 е идеален избор за вашия бизнес , даващ ви спокойствие и дългосрочна гаранция за безпроблемна работа.

PCLife предлага безплатна доставка за цялата страна, както и възможност за закупуване на лизинг.

PCLife предлага към всеки компютър и легален Windows 10 Home или Windows 10 Pro на цени от 60лв.

 • При закупуването на легален Windows 10 , вие заплащате еднократно цената на лиценза
 • Получавате безплатно всички ъпдейти
 • Получавате безплатно антивирусна програма Windows Defender
 • Online актуализации и поддръжка от Microsoft
 • Безплатна инсталация и настройка от наш специалист

PCLife е оторизиран партньор на Microsoft!