ПОС терминалът или ПОС терминалното устройство представлява устройство, чрез което се приемат преки безналични плащания с банкови карти. С него се осъществяват парични преводи и също стандартни трансакции. Основното предимство е, че операциите се извършват бързо, лесно, удобно и без никакъв риск за грешка.

Но, защо да плащате твърде висока цена за ПОС терминално оборудване като може да намерите страхотно такова втора употреба? Много търговци предпочитат да вземат подобно оборудване втора ръка, т.к. имат ниска първоначална инвестиция за него. Нека не забравяме и факта, че живеем в бързоразвиващ се свят, в който пазаруването с електронни карти става все по-предпочитан метод за плащане от всеки клиент.

В онлайн магазин PCLife Ви предлагаме най-добрите цялостни ПОС системи втора ръка, както и възможност за закупуване на отделни компоненти от тях, подобряващи работата на вече използваната от Вас ПОС конфигурация.Нивото на оборудване, което Ви е необходимо, зависи изцяло от спецификата на Вашия бизнес.

В някой случаи е достатъчен базов вариант за баркод системи, но за голяма част от бизнесите той не е подходящ. Ние от PCLife предлагаме няколко варианта баркод скенери - стандартни 1D (едноизмерни) видове баркод четец втора ръка, както и по-сложни и специфични като 2D скенери, които биват използвани, напр. в аптеки.


Най-доброто ПОС оборудване втора употреба!


За да направите най-добрата конфигурация или да подобрите съществуваща такава, компонентите трябва да са съвместими помежду си. Ако не сте сигурни за това, просто се обадете и задайте въпросите си към нашите професионалисти!

Бъдете сигурни, че освен добра конфигурация Ви е необходима и правилната им настройка. Ако едно от двете липсва, то ПОС системата може да се окаже просто безполезна. Именно заради това, ние от онлайн магазин PCLife Ви предлагаме конфигуриране на цялостни POS системи и POS терминали втора ръка!

При нас ще откриете:

 • Баркод скенери –стационарни и ръчни, както и стойки за тях
 • ПОС принтери
 • Контролери
 • ПОС монитори
 • Тъчскрийн дисплеи - touch screen монитор втора ръка, който комбиниращ визуализация и контрол на функциите, става все по-търсен заради лесната си употреба
 • Клавиатури за POS системи втора ръка
 • Компютри втора ръка, конфигурирани така, че да работят оптимално с ПОС терминал
 • Сървъри. Можем да Ви предложим и по-големи системи като обем на базата данни

PCLife Ви предлага продукти от световноизвестни и признати марки на пазара като Dell, Lenovo, HP и др. Всяка система и компонент, които предлагаме, са тествани, сервизирани и с гаранция.

ПОС терминал oборудването втора употреба е предпочитан вариант за много търговци и предприемачи поради ниската първоначална инвестиция. Пазаруването с електронни карти, независимо дали във физически обект, или в онлайн магазин, става все по-масов и предпочитан метод на плащане от клиентите.

В магазин PCLife ще откриете възможности за цялостно окомплектоване на ПОС системи втора ръка, както и за закупуване на отделни компоненти, които да подобрят или допълнят възможностите на вече използвана от вас конфигурация.

Нивото на оборудване зависи от спецификата на бизнеса. Понякога е достатъчен и базов вариант за баркод системи, но за много видове търговия това не е добър вариант. При нас се предлагат няколко варианта баркод скенери -  както стандартни 1D (едноизмерни) видове баркод четец втора ръка, така и по-специфични и сложни варианти като 2D скенери, каквито например се използват в аптеките.

Оборудването на ПОС системи втора ръка е лесно

Трябва да сте сигурни, че компонентите в конфигурацията са съвместими помежду си. Ако не сте- попитайте нас!

Даден баркод скенер може да е от висок клас, но ако не е настроен правилно, няма да работи както трябва, а може и изобщо да се окаже безполезен. Затова в PCLife предлагаме конфигурирането на цялостни POS системи и ПОС терминали втора ръка. Готови сме също така да ви дадем съвет, ако търсите варианти за различни елементи, които да допълнят вече съществуваща конфигурация.

От нашия каталог може да закупите:

 • Баркод скенери – ръчни, стационарни, както и стойки за тях;
 • ПОС принтери;
 • Контролери;
 • ПОС монитори;
 • Touchscreen дисплеи - touch screen монитор втора ръка, комбиниращ визуализация и контрол на функциите, става все по-търсен заради удобството, което предлага;
 • Клавиатури за ПОС системи втира ръка;
 • Компютри втора ръка, които са конфигурирани така, че да работят оптимално с ПОС терминал;
 • Сървъри. Можем да ви предложим по-големи системи като обем на база данни, ако имате нужда от такива.

При нас ще откриете продукти само от реномирани марки като Dell, HP, Lenovo и други. Всички предлагани системи и компоненти са тествани и сервизирани, което означава, че се предлагат на нашите клиенти в оптимално състояние.

Ако не сте уверени какво трябва да бъде нивото на оборудване, което ви е необходимо за вашия бизнес, не се колебайте да ни потърсите за съвет. Екипът на PCLife има опит с изграждане и конфигуриране на различни по вид и обем ПОС системи втора ръка.

При въпроси, не се колебайте, а се свържете с нас - ще получите консултация от опитния екип на PCLife още сега.