ПОС терминал oборудването втора употреба е предпочитан вариант за много търговци и предприемачи поради ниската първоначална инвестиция. Пазаруването с електронни карти, независимо дали във физически обект, или в онлайн магазин, става все по-масов и предпочитан метод на плащане от клиентите.

В магазин PCLife ще откриете възможности за цялостно окомплектоване на ПОС системи втора ръка, както и за закупуване на отделни компоненти, които да подобрят или допълнят възможностите на вече използвана от вас конфигурация.

Нивото на оборудване зависи от спецификата на бизнеса. Понякога е достатъчен и базов вариант за баркод системи, но за много видове търговия това не е добър вариант. При нас се предлагат няколко варианта баркод скенери -  както стандартни 1D (едноизмерни) видове баркод четец втора ръка, така и по-специфични и сложни варианти като 2D скенери, каквито например се използват в аптеките.

Оборудването на ПОС системи втора ръка е лесно

Трябва да сте сигурни, че компонентите в конфигурацията са съвместими помежду си. Ако не сте- попитайте нас!

Даден баркод скенер може да е от висок клас, но ако не е настроен правилно, няма да работи както трябва, а може и изобщо да се окаже безполезен. Затова в PCLife предлагаме конфигурирането на цялостни POS системи и ПОС терминали втора ръка. Готови сме също така да ви дадем съвет, ако търсите варианти за различни елементи, които да допълнят вече съществуваща конфигурация.

От нашия каталог може да закупите:

  • Баркод скенери – ръчни, стационарни, както и стойки за тях;
  • ПОС принтери;
  • Контролери;
  • ПОС монитори;
  • Touchscreen дисплеи - touch screen монитор втора ръка, комбиниращ визуализация и контрол на функциите, става все по-търсен заради удобството, което предлага;
  • Клавиатури за ПОС системи втира ръка;
  • Компютри втора ръка, които са конфигурирани така, че да работят оптимално с ПОС терминал;
  • Сървъри. Можем да ви предложим по-големи системи като обем на база данни, ако имате нужда от такива.

При нас ще откриете продукти само от реномирани марки като Dell, HP, Lenovo и други. Всички предлагани системи и компоненти са тествани и сервизирани, което означава, че се предлагат на нашите клиенти в оптимално състояние.

Ако не сте уверени какво трябва да бъде нивото на оборудване, което ви е необходимо за вашия бизнес, не се колебайте да ни потърсите за съвет. Екипът на PCLife има опит с изграждане и конфигуриране на различни по вид и обем ПОС системи втора ръка.

Този сайт използва бисквитки