pclife.bg

ПОС терминал oборудването втора употреба е предпочитан вариант за много търговци и предприемачи поради ниската първоначална инвестиция. Пазаруването с електронни карти, независимо дали във физически обект, или в онлайн магазин, става все по-масов и предпочитан метод на плащане от клиентите.

 

В магазин PCLife ще откриете възможности за цялостно окомплектоване на ПОС системи втора ръка, както и за закупуване на отделни компоненти, които да подобрят или допълнят възможностите на вече използвана от вас конфигурация.

 

Нивото на оборудване зависи от спецификата на бизнеса. Понякога е достатъчен и базов вариант за баркод системи, но за много видове търговия това не е добър вариант. При нас се предлагат няколко варианта баркод скенери -  както стандартни 1D (едноизмерни) видове баркод четец втора ръка, така и по-специфични и сложни варианти като 2D скенери, каквито например се използват в аптеките.

 

Оборудването на ПОС системи втора ръка е лесно

Трябва да сте сигурни, че компонентите в конфигурацията са съвместими помежду си. Ако не сте- попитайте нас! Даден баркод скенер може да е от висок клас, но ако не е настроен правилно, няма да работи както трябва, а може и изобщо да се окаже безполезен. Затова в PCLife предлагаме конфигурирането на цялостни POS системи. Готови сме също така да ви дадем съвет, ако търсите варианти за различни елементи, които да допълнят вече съществуваща конфигурация.

От нашия каталог може да закупите:

  • Баркод скенери – ръчни, стационарни, както и стойки за тях;
  • ПОС принтери;
  • Контролери;
  • ПОС монитори;
  • Touchscreen дисплеи - touch screen монитор втора ръка, комбиниращ визуализация и контрол на функциите, става все по-търсен заради удобството, което предлага;
  • Клавиатури за ПОС системи;
  • Компютри втора ръка, които са конфигурирани така, че да работят оптимално с ПОС терминал;
  • Сървъри. Можем да ви предложим по-големи системи като обем на база данни, ако имате нужда от такива.

При нас ще откриете продукти само от реномирани марки като Dell, HP, Lenovo и други. Всички предлагани системи и компоненти са тествани и сервизирани, което означава, че се предлагат на нашите клиенти в оптимално състояние.

Ако не сте уверени какво трябва да бъде нивото на оборудване, което ви е необходимо за вашия бизнес, не се колебайте да ни потърсите за съвет. Екипът на PCLife има опит с изграждане и конфигуриране на различни по вид и обем ПОС системи втора ръка.

Този сайт използва бисквитки