Използването на печатащо и копиращо устройство отдавна е неизменна част от професионалното ежедневие. В магазин PCLife ще откриете подходящи принтери втора употреба, както за оборудване на вашите офис помещения, така и за дома.

Предлагаме и мултифункционални устройства, които освен разпечатване на текст и графики, включват и възможности за сканиране на документи и снимки, както и за безупречно копиране.

Ако търсите бързи и надеждни лазерни принтери втора ръка, в каталога ни има изгодни варианти. Предлагаме печатащи машини със скорост от 38 страници в минута и капацитет от средно 10 хиляди страници само с едно зареждане на тонер касетата. Тези устройства могат да бъдат особено полезни за оборудване на по-голям офис, в който са свързани с повече компютри (не пропускайте да разгледате секция употребявани компютри с Windows – идеални за офиса, започваш работа с тях веднага!) и съответно се налага да работят в по-интензивен режим.

PCLife предоставя разнообразие от възможности за стандартните бизнес копирни машини втора ръка. Машините в нашия магазин поддържат без изключение печатане в размер А4, като повечето евтини принтери втора ръка са монохромни. Този тип устройство е напълно достатъчно, ако работата е свързана предимно с едноцветен печат и размножаване на копия от текстови документи. Същевременно се гарантира бърза реакция и скоростна работа на принтера. При положение, че сте се насочили към цветен лазерен принтер втора ръка, прегледайте нашите предложения и ни потърсете за консултация при необходимост.

Можем да ви предложим копирни машини втора ръка, както и отлично работещи скенери втора ръка. Ако търсите мултифункционално устройство, в магазина ни също можете да откриете адекватни и достъпни предложения. Предимството на такава машина е съчетаването на функциите на различни отделни устройства в едно, така че получавате принтер, скенер и копир втора ръка с доказан произход на отлична цена.

Предлагаме продукти и консумативи на доказаните производители Lexmark и EPSON, които са тествани и сервизирани, за да работят оптимално. Можете да поръчате тонер касета за устройство, което вече притежавате. Внимавайте дали сте подбрали правилно консуматива според марката и модела на машината, за която ви трябва.

Няма да ви откажем консултация, ако имате нужда от такава!

Предлаганите от нас употребявани принтери, както и останалите видове устройства (скенери, копирни машини, мултифункционални), са с гаранция от 3 месеца. За някои от продуктите в каталога ни има и вариант да се закупят на изплащане. Ако изберете нашите продукти, можем да ви ги доставим безплатно до 24 часа, а освен това имате опцията да се проверят на място, преди да се заплатят.