Ако търсите безупречно работещ тъчскрийн монитор втора ръка, то сте попаднали на точното място. PCLife предлага отлични решения, които представляват възможно най-доброто съотношение на цена и качество touch screen сегмента на пазара на употребявана техника.

Използването на ПОС терминал в търговските обекти, в пунктовете на куриерските фирми, в онлайн магазините и на ред други места вече е на практика неизменно за всеки бизнес, свързан с изброените дейности. В такъв случай използването на монитор с тъч скрийн става задължително.

Има и други видове дисплеи, при които въвеждането става само чрез компютъра или с външна клавиатура. Но с тъчскрийн монитор работата е много по-удобна и лесна, а това не изключва добавянето и на друг вид периферия при необходимост. С едно докосване добавяте продукт или коригирате това, което е необходимо.

18 и 19-инчови тъчскрийн монитори, за да виждате всичко с един поглед

ELO ET2002L - Touchscreen монитори втора ръкаОсвен комфорта при работа, ключов фактор при използване на touch screen монитор е гарантирано добрата видимост. В каталога на PCLife предлагаме дисплеи за свързване с ПОС терминал за магазин с размер от 19,5 инча. Такъв размер на диагонала на екрана се смята за достатъчно голям, за да можете да виждате безпроблемно всички данни и информационни елементи. Резолюцията на картината също е от съществено значение, като при нас няма да откриете монитор с тъч скрийн под 1024 на 768 пиксела, а при някои модели широчината на екрана достига до 1920 пиксела.

 

Предлагаме touch screen монитори Wincor и ELO

При работа с ПОС устройство продуктите на Wincor и ELO са сред най-предпочитаните. Затова ви предлагаме широка гама touch screen монитори на тези производители, тъй като знаем, че дори и употребявани няколко години, те продължават да изпълняват безупречно своите функции дори при засилена експлоатация.

Ако имате работещ ПОС терминал, но досега сте използвали друг тип екран, то проверете с какъв стандарт на свързване работи вашето устройство. На практика, всеки тъч монитор в листата на PCLife има възможност за свързване с USB и VGA. При някои модели са налични също DVI и RS-232 портове.

Ако търсите тъчскрийн монитор или цялостни ПОС системи втора ръка, но не сте сигурни в избора си, не се колебайте да се свържете с нашия екип. В секция ПОС оборудване сме поместили и всички необходими периферни устройства, като например баркод скенери, терминали, пос принтери, клавиатури и контролери.

Можете да закупите всички наши touch screen монитори продукти на изплащане, като ще получите и гаранция в срок, не по-кратък от 6 месеца.

Този сайт използва бисквитки