Компютър под 200 лева? Мисията е възможна

Компютри между 99 и 199 лева в PClife.bg

В днешния пъстър свят на милиони възможности действително е възможно да открием почти всичко. Когато става дума за покупка на компютър, обикновено си представяме, че ще ни бъде необходима сума над 1000 лв. за качествена конфигурация или малко под 4-цифрената граница за нещо, което наистина да върши работа. Така че вероятно намирането на машина за по-малко от 200 лв. изглежда трудно осъществимо, a всъщност съвсем не е така.

Става дума за реновирани компютри втора ръка

Да, с други думи, за посочената сума можете да откриете адекватни решения за настолни компютри втора ръка. Самото понятие „секънд хенд” кара немалко хора да се обърнат веднага на другата страна, без дори да чуят какви биха били потенциалните предимства. Други обаче са склонни да обмислят такава опция и осъзнават, че тя също има своите предимства.

Мисията „евтино и качествено” е възможна в магазини PCLife - предлагаме само проверена и сервизирана вносна техника втора употреба. Освен това даваме гаранция между 3 и 6 месеца, каквато е изключено да получите при покупка на компютър от частно лице. Независимо дали търсите десктоп, сървър, или допълнителна външна памет, имате възможност да влезете под посочения праг.

А причините да търсите машина втора употреба биха могли да бъдат не една и две. Искате да обзаведете офис с работещи компютри, без това да натоварва прекомерно бюджета? Или пък искате да купите първи десктоп на детето и предпочитате да свикне с по-базов вариант? А защо не да си имате просто втора машина вкъщи, която да ви служи за изпълнение на определени задачи, без да има големи претенции?

Компютри до 200 лева в PCLife.bg

Ето няколко примера за адекватни решения в диапазона между 99 и 199 лева от нашия онлайн магазин, които могат да ви свършат работа:

 

  • Lenovo ThinkCentre M58е

Напълно приемливо решение за офис компютър, когато работата е свързана с въвеждане на данни, текстова обработка и други дейности, които не натоварват особено процесора. Този модел на Lenovo е енергийно ефективен, което допълва още едно предимство към евентуалното му закупуване, а освен това наличието на множество портове и DVD записвачка позволява бързо и лесно прехвърляне на информация. Отлично решение за сумата от само 85 лева!

 

  • HP Compaq 8100 Elite

Доказан модел на една от световните марки. Този настолен компютър върши отлична работа, като разполага с няколко вида портове - USB2.0, RS232, VGA,DisplayPort, PS/2. Процесорът Intel Core i3-530 и видеокартата имат стандартни характеристики, които предоставят всичко необходимо за работа с текст, данни и т.н. Компютъра разполага с 4GB DDR3 RAM памет и 250GB HDD дисково пространство.

 

  • Fujitsu Esprimo C710

Безспорният плюс на този употребяван компютър са изключително компактните му размери. Ако търсите настолен вариант, който да не заема много място, а същевременно да позволява разполагане и вертикално, и хоризонтално, то Fujitsu Esprimo C710 е попадение в десетката. Този компютър е енергийно ефективен, безшумен и доста лесен за поддръжка.

 

  • Lenovo ThinkCentre M72p Tiny

По-големият „брат” на разгледания по-горе M58е струва двойно по-скъпо (около 200 лв.), но пък и предоставя доста по-добри характеристики. Това Lenovo работи с 4GB DDR3 RAM памет, която гарантира бързо изпълнение на задачите. Компютърът се ъпгрейдва безпроблемно,като разполага и с 500GB HDD твърд диск, както и процесор Intel Core i3.

Всеки от посочените варианти, разбира се, има своя таван. Не очаквайте чудеса, но със сигурност до 200 лева можете да се обзаведете с функционираща машина, при това с гаранция.