Предстои 75-о издание на Международен технически панаир Пловдив 2019

След успешното си миналогодишно издание, Международен технически панаир Пловдив 2019 се завръща със 75-ото си издание през есента – от 23 до 28 септември т.г., в рамките на панаира ще бъдат предоставени възможности за ефективно представяне на фирми и техните продукти, както и редица привилегии за участниците.

На фокус и в тазгодишното издание на панаира ще са производители и дистрибутори в различни области, представени в рамките на пет специализирани изложби в панаира. Събитието ще събере на едно място представители в областта на електрониката и електротехниката; енергетиката и екологията; информационните технологии; роботиката и автоматизацията; машиностроенето; строителството; химическата промишленост; транспорта и автосервизното оборудване; автомобилната индустрия и бизнес услугите. Петте изложби в панаира са: АУТО СИТИ ПЛОВДИВ – автомобили, транспорт, оборудване; ЕНЕКО - енергетика, екология, химия, управление на водите; ИНФОТЕХ - информационни и дигитални технологии; МАШИНОСТРОЕНЕ – машини, технологии, роботи, роботизирани системи, автоматизация; СТРОЙТЕХ - строителна техника, електротехника, материали, инструменти, технологии;

В 75-ото издание на техническия панаир ще бъде представена работата на химическата индустрия по съвременни екостандарти. Световни компании в областта на химическата промишленост ще демонстрират работа по "зелени стандарти", като част от специализираната изложба „ЕНЕКО“. С представянето на богат асортимент от 70 модела автомобилни гуми, предлагани в над 300 размера, гостува и един от най-големите производители в бранша в световен мащаб. Минерални торове, познати в над 20 държави, ще предложи фирма лидер във внедряването на екологично чисти технологии. В панаирната изложба ще могат да се видят смазки за мотори, турбини и зъбни колела, работещи при екстремни температурни условия - от минус 40 градуса до плюс 120 градуса по целзий, и още много интересни неща за всяка от гореизброените бизнес области.

Като част от Международен технически панаир Пловдив се провежда и Bulgarian Digital Week 2019. Това е най-голямото събитие в сферата на IT-технологиите и телекомуникацията, като основен негов акцент е ролята на съвременните технологии в бизнеса. В рамките на Bulgarian Digital Week ще бъдат проведени 13 конференции с участието на видни лектори, които ще представят най-актуалните теми с фокус върху това как новите технологии успешно могат да работят в полза на бизнеса.

Голям интерес за всички, които проявяват интерес към новите технологии, би представлявала и изложбата Digital Expo – изложение, което ще събере на едно място някои от водещите фирми на пазара, които активно използват новите технологии в работата си. Те ще представят пpoдyĸти и ycлyги, които са резултат от използването на дигиталните технологии и ще споделят как ефективното им използване е допринесло за успеха на бизнеса им. За участие във форума има заявки ĸaĸтo на български, тaĸa и на много чyждecтpaнни фиpми в oблacттa нa тeлeĸoмyниĸaциитe, coфтyepните ycлyги, дигитaлния мapĸeтинг и дpуги. 

В случай че сте избрали да бъдeтe излoжитeл в тазгодищното издание на панаира, то тoвa e една чyдecнa възмoжнocт дa бъдeтe в цeнтъpa нa cъбитиe, ĸoeтo има широк международен отзвук. Присъствието на събитието дава възможност за среща c потенциални бизнес партньори oт цял cвят, имайки предвид, че в най-голямата среща на бизнеса в България тази година се очакват да се включат над 700 компании и повече от 30 000 специалисти.