Компютри втора ръка – забравете за предубежденията си

Вероятно доста хора имат предубеждения по отношение на покупката на лаптопи и компютри втора употреба, но в днешния доста натоварен и пълен с разходи живот, това не бива да ви притеснява.

Така както решаваме да купим вече употребяван автомобил, не бива да имаме притеснения при покупката на компютри втора ръка. Разбира се, няма да съжаляваме, че сме предпочели подобна покупка, само ако сме го направили от утвърдени вносители и фирми, които ни предлагат техника в изправност и със сервизно обслужване. 

Цената е главната пречка, за да имаме желаната марка и модел нов компютър

Това не бива да ни отчайва, защото все пак имаме възможност да работим на такъв, но вече употребяван, ако си го закупим на доста по-ниска цена.

Фирмите, продаващи компютри втора ръка разчитат на това да осъществяват връзка между хора или фирми, които искат да продадат своите стари компютри и лаптопи и тези, които търсят изгодна и отлично работеща техника.

Не мислете, че компютърната техника, която ще намерите при фирмите, търгуващи с компютри втора ръка е стара и няма да ви върши работа. Напротив, тук можете да намерите доста запазени компютри от ново поколение, които да купите на доста по-ниска цена. Реално те ще ви вършат същата работа, с разликата, че няма да инвестирате прекалено много средства в закупуването на нова техника.

Това е особено изгодно решение за стартиращи фирми, които търсят добри компютри, но не разполагат с особено висок бюджет. В случай, че са ви нужни няколко компютри или лаптопи, но нямате толкова средства, купуването на компютри втора ръка също е повече от добро решение на проблема.

Когато не можем да отделим повече средства, а трябва спешно да се сдобием с добър компютър, правим компромиси и търсим алтернатива. Голяма част от клиентите на авторитетните фирми, предлагащи компютърна техника втора употреба твърдят, че са доволни от тези покупки и отново биха закупили техника втора ръка.

Вероятно все пак се питате каква е гаранцията, че всичко с компютъра ще е наред, при положение, че е употребяван?

Техниката втора ръка , която се предлага е маркова и от висок бизнес клас . Компютрите и лаптопите най - често са лизингови , малко експлоатирани и се внасят  директно от големи западни банки , застрахователни дружества и бизнес учреждения . Благодарение на това техниката е с добър външен вид и отлични характеристики . Всички компютри преминават през обстойни тестове , които гарантират дълготрайна и безпроблемна експлоатация .

Нашият съвет е да се насочите към утвърдени фирми за компютри втора употреба , които предлагат сервизно обслужване , профилактика и поддръжка , и гарантират за качеството на техниката .

Ако сте на пазара за компютър втора употреба – разгледайте нашите предложения: https://www.pclife.bg/bg/компютри-сървъри-110

 

Този сайт използва бисквитки