Стил и надеждност с Dell Latitude E5540

Ако търсите правилния, стилния и разумния избор на употребяван лаптоп за дома или офиса, Dell Latitude E5540 i5 е вашето супер откритие!

Алуминиевият корпус на лаптопа придава повече здравина, стил и освен това му осигурява работа в добри работни температури. Двуядреният процесор е подходящ за стабилно натоварване, ако това е изборът ви на лаптоп за офиса или собствения ви бизнес. Една от най-силните положителни характеристики на Dell Latitude E5540 е високото качество на изработка и това, че батерията му издържа цели 8 часа в работен режим само с едно зареждане.

В магазин pclife.bg предлагаме два варианта за закупуване на този лаптоп, като разликата между тях е, че можете да си закупите втора ръка Dell Latitude с оригинален Windows 10, и то само за 648.00 лв.! Всички останали технически характеристики са еднакви - рам паметта е 8GB, а хард дискът – 320GB SATA. Екранът е с матов 15.6-инчов дисплей, Full HD, базиран на LED технологията. Той има резолюция от 1920x1080 пиксела  с матов екран. Тъй като се предвижда да работите дълго време на лаптопа си, яркостта му е изключително добра, ако трябва да бъде поставен в сравнение. Това от своя страна не натоварва очите ви и не пречи на работата ви, независимо дали сте в дома или офиса.

Матовият екран дава уникалната възможност за използване на лаптопа на открито. Макар и в по-светла от обикновеното обстановка, яркостта на екрана позволява разпознаване на съдържанието много добре дори и от по-голям ъгъл на виждане. При нормална дневна светлина, макар и на открито, дисплеят ви позволява безпроблемна работа с устройството.

Dell Latitude E5540 има налични четири USB порта, два от които са USB 2.0 и два USB 3.0. Намирането на подходящия порт за периферни устройства не представлява никакъв проблем. Лаптопът чете както SD карти, така и ExpressCards. Лаптопът предоставя възможност за свързване с докинг станция, което осигурява лесно използване на различни периферни устройства. Така че, ако решите да закупите лаптопа втора ръка, това ще е правилният избор.

Подобно на останалата част от корпуса, клавиатурата е изключително гъвкава. Цифровите клавиши с цифри и квадратни букви са с дължина на ръба 15 мм.. Клавиатурата има фоново осветление, което може да бъде настроено на четири различни нива. Лесна за почистване, много удобна за бързо писане, надписана е на английски и български език.

Dell Latitude E5540 i5 е лаптоп, които ви предоставя всички удобства за работа в дома, офиса и извън тях. Ако нямате възможност да закупите лаптопа на редовната му цена поради това, че е изключително качествено изработен, ще го намерите на достъпна цена и на втора употреба в нашият магазин.

За да разнообразите и  улесните ежедневието си, изберете Dell Latitude E5540!