Лаптопи Lenovo ThinkPad - качество, неподвластно на времето .

Благодарение на разнообразието от производители и марки, изборът на лаптоп, който да отговаря на вашите изисквания, е доста сложен. Това се отнася не само за покупката на ново устройство, но и за употребяван лаптоп. Причината е не защото искате прекалено много или ви се струва твърде скъпо. Всичко е много просто: има твърде много възможности за избор на пазара.

Ще ви разкажем малко за лаптопите на Lenovo, които години наред радват своите почитатели и винаги са били чудесен пример за отлично съотношение цена-качество.

Тези лаптопи  принадлежат към най-добрите модели  в света.  Lenovo се справя с бързо развиващите се  бюджетни марки като Asus и Acer, тъй като предлага високо качество на достъпна цена.

И говорейки за ценообразуване и функционалност на достъпни цени, ще споделим впечатленията си от някои от продуктите. След направените тестове нямаме какво да се оплачем.

Ето и основните причини, заради които трябва да предпочетете лаптопи Lenovo

Една от основните причини да предпочетете лаптопи Lenovo втора употреба са отличните спецификации на устройствата. Lenovo предлага преносими компютри, вариращи от бизнес клас към лаптопи за домашна употреба.

Компанията е особено новаторска в областта на софтуера. Например, тя е въвела приложение, което ви позволява да пишете ръкописни думи във всеки текст. Също има приложение за достигане и управление на вашите файлове в облачно пространство.

Lenovo пусна широка гама от устройства, насочени към разнообразна аудитория и предназначени да изпълняват различни функции. Лесно можете да намерите леко, приятно изглеждащо и удобно устройство сред моделите.

Компанията въведе и лаптопи с OLED, тъй като е един от първите производители, запознати с тази технология.

Ако искате да си купите употребяван лаптоп, помислете за това, за което ще го използвате и се насочете към моделите на Lenovo.

В PCLife предлагаме лаптопи от бизнес серията Lenovo ThinkPad, които  са произведени от висококачествени компоненти и ще ви служат без проблем дълго време. Предлагаме ви модел втора ръка Lenovo ThinkPad T430s – супер бърз лаптоп с процесор Intel Core i5, SSD диск с капацитет 128GB и подсветка на клавиатурата, само за 459 лв. (предлагаме опция за покупка на лизинг) !

Не всеки може да си позволи покупката на чисто ново устройство, но лаптопите Lenovo са достатъчно издръжливи, за да им се доверите и да си купите употребяван лаптоп.

Всичките устройства на марката се отличават с добри батерии. Можете да бъдете спокойни, че лаптопа няма да ви изневери в най-важния момент и да угасне, защото батерията му не е заредена. Батериите на тези устройства се тестват на екстремни температури, удари и падания. Клавиатурата е много удобна и не изисква голямо усилие при бързо писане. Тъчпадът е достатъчно производителен.

Компанията е пуснала на пазара лаптопи с различен размер на екрана – от 13 до 17 инча. Охладителната система на марката е уникална и ефективността на работа на устройствата се дължи до голяма степен и на доброто охлаждане.

Не само времето  е наложило марката Lenovo. Всеки, който поне веднъж се е докоснал до лаптоп от тази марка, ще сподели възхищението си от удобството, производителността, надеждността и добрия външен вид на лаптопите Lenovo.  Не случайно това са и едни от най-търсените употребявани лаптопи в момента.