Преносими работни станции Dell Precision: бързи, стилни, изгодни

Ако Вие - професионалните дизайнери и инженери - искате да използвате пълния потенциал на свой собствен професионален софтуер, PCLife предлага точно тази възможност. Благодарение на преносимите работни станции Dell Precision, това вече е напълно достъпно.

Работната станция представлява мощна за времето си компютърна конфигурация, която е изцяло предназначена за така наречените "тежки" софтуерни продукти. Те обикновено се използват от компании, в които има професионалисти по графичен дизайн или инженери.  Тези софтуерни продукти най-често са чертожни програми, триизмерна графика и видео монтаж.

PCLife предлага на вашето внимание няколко модела мобилни работни станции втора употреба, които заслужават вниманието на всеки заинтересован клиент и влагането на средства за закупуването им.

Мобилни работни станции DELL

  • Работната станция Dell Precision M4300 е с дисплей 15.4", напълно сертифициран за широк спектър от софтуер за създаване на дизайн и дигитално съдържание и е подходящ за потребители, които искат да използват тези приложения професионално.
  • Ако предпочитате Dell Precision M4700, моделът е новата версия на M4600, като едното нещо, което остава постоянно, е 15.6-инчовият дисплей, който осигурява разделителна способност от 1920x1080 пиксела и съотношение 16: 9. Моделът е стилен и се предлага много изгодно, така че да си позволите да работите професионално на много добра цена.
  • Работна станция модел M4800 е проектирана така, че да издържа максимално високо натоварване. Отличава се с масивен корпус, който е изключително елегантен, благодарение на изгладените странични ръбове. Високата резолюция води до много фино и подробно възпроизвеждане, тъй като невъоръженото око не възприема единични пиксели, а цялостно. Това също води до много място на работния плот и лесно позволява поставянето на няколко прозореца, документи и графики един до друг. Гарантира сериозно охлаждане и бърза работа, което е изключително удобно ако работещият изпълнява много задачи за кратък срок.
  • Другият модел работна станция втора употреба, който предлага PCLife, е Dell Precision M6700. Изключително висококачествения корпус, заедно с доста лекото тегло, са много привлекателни, тъй като предполагат лесното му пренасяне и използването му по всяко време, навсякъде. Работата на батерията е продължителна и следователно рядко се нуждае от захранване. Екранът е подходящ за целевата група, а именно професионално насочената. Производителността на системата е огромна, а конфигурацията, както и опциите за надстройка осигуряват висока степен на гъвкавост. В съвкупност всички тези предимства правят модела желан, а PCLife го прави достъпен заради изгодната цена.
  • Стилният модел Dell Precision M6800 също е предпочитан модел работна станция, тъй като е изключително надежден и готов за всякакви видове натоварване от страна на работещия. Със своите 17.3", работната станция поддържа високи кадри в секунда и осигурява гладка визия както при игрово, така и при професионално използване. PCLife предлага това изкушение на много изгодна цена и с 6 месеца гаранция.

За професионалистите в сферата на графичния дизайн, игрите и инженерството е важно работната станция да бъде бърза, надеждна и изгодна. Едновременно с това стилна, удобна и лесно преносима. PCLife ви предлага всичко това в едно, като ви дава възможността да закупите преносимите работни станции Dell Precision на невероятна цена, гарантирайки ви перфектно свършена работа в бъдеще.